TV: - Det er tross alt nå det gjelder

Etter at Vidar Nisja returnerte på laget, har de lyseblå til gode å tape. Han er glad for å kunne bidra nå når de viktigste poengene skal deles ut.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Etter nesten et helt år uten fotballkamper for Vidar Nisja, gjorde han sine første spilleminutter i innhoppet mot Viking 25. august. Der ble det atpåtil en assist kort tid etter sesongdebuten.

Etter Viking-kampen er det blitt ytterligere fire kamper uten tap, og de lyseblå har kuttet en avstand på hele åtte poeng opp til kvalikplass, til fattige to poeng. Og Nisja er glad for at laget har lagt formkurven inn i siste tredjedelen av sesongen.

- Timingen for å slå tilbake er veldig grei, ja, for nå er vi med der oppe. Selv om sesongen ikke har forløpt seg helt slik vi ville i starten, så har vi gode muligheter til å være med helt inn, sier Nisja til SandnesTV.

- Og det er tross alt nå det gjelder, legger han til.

Med rundt en måned igjen av årets OBOS-liga, vet den rutinerte angrepsspilleren hva det handler om nå.

- Nå handler det enkelt og greit om å vinne kamper, og det viser styrke at vi slo tilbake sist og fikk tre deilige poeng mot Åsane. I tillegg var det godt med "clean sheet".

Sogndal ligger per i dag på en 4. plass på tabellen, og innehar den siste kvalifiseringsplassen som gir hjemmebane i første kamp. Sogndal kjempet lenge om direkte opprykk, men en formsvikt etter sommerferien har sendt dem syv poeng opp til 2. plassen.

- Jeg ser for meg at Sogndal som er klar for å ta dueller, og jobbe steinhardt. Det er de gode på, men vi skal matche dem på. Og så skal vi score et par mål mer enn dem, avslutter Nisja. 

Se intervjuet med Vidar Nisja under:


Annonse fra Obos-ligaen: