TV: - Jeg skal stenge buret mot dem på søndag

Nicklas Frenderup har fått flere meldinger fra gamle lagkamerater i Florø, og vil bruke det som ekstramotivasjon for å dra hjem med null baklengs fra sin tidligere klubb.

VIDEO NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Som kjent er det Nicklas Frenderups gamleklubb Florø som venter for Sandnes Ulf på søndag. Den danske målvakten tror det er et heltent Florø-lag som han må stanse på søndag.

- Jeg har fått et par telefoner og meldinger fra tidligere lagkamerater at de er veldig motivert før kampen, og at de planlegger å score på meg. Men det skjer selvsagt ikke, sier han til SandnesTV og smiler.

- Vi går alltid for "clean sheet", og det gjelder også på søndag, legger han til.

Florø ligger per i dag fire poeng bak tredje sisteplass, plassen som gir en ekstrasjanse for å beholde plassen i OBOS-ligaen. Derfor tror Frenderup at de lyseblå vil merke at det er et lag i desperat poengnød som venter.

- De kommer sikkert ut i hundre, og de bør ha tre poeng for å ha en sjanse til å holde seg i divisjonen. De kommer med fullt trøkk, og da må vi være klare fra start, sier han og forventer en krig på en bløt naturgressbane.

I fjor var det dødballene som knakk Sandnes Ulf i oppgjøret i Florø, og det vet Frenderup at han og lagkameratene må være oppmerksomme på.

- Men jeg er sikker på at det blir tre poeng om vi får til vårt spill der oppe, avslutter han.


Annonse fra Obos-ligaen: