TV: - Møter som regel lag som gruer seg til å komme hit

Søndag møter derimot Sandnes Ulf et Jerv-lag som trives på samme underlag som de lyseblå.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Statistikk er statistikk, og fotball er fremdeles ferskvare. Det vi uansett kan tolke utifra Sandnes Ulfs solide hjemmestatistikk, er en trygghet gutta har i bakhodet når de søndag går ut for å kjempe om tre poeng mot Jerv.

- Vi vet vi er gode hjemme. Vi vet at det er trygge rammer her, og vi vet hva som møter oss når vi går ut på gresset her hjemme, sier assistenttrener Tomi Markovski til Sandnes TV.

- Nå møter vi derimot et lag som er vant til å spille på kunstgress. Som regel møter vi kunstgresslag som gruer seg til å komme hit. Det blir en ny utfordring, men uansett er det en kamp vi skal vinne, sier en offensiv Markovski.

Assistenttreneren har fungert som hovedtrener på feltet i denne uka ettersom Bengt Sæternes er på kurs i regi fotballforbundet. 

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Jerv her

(artikkelen fortsetter under videoen)


Markovski har tidligere vært vitne til fire seriekamper hvor Sandnes Ulf har slitt mot Grimstad-laget.

- Vi vet at det er et godt lag. De har en veldig innarbeidet spillestil med 4-3-3, hvor de liker å gå fort i angrep. De føler selv at de ikke har fått nok utbetaling for det dem har prestert spillemessig i kampene, men nå virker det som de er litt på gang, forklarer treneren.

Tidligere Sandnes Ulf-spiller gleder seg til kampen

For Jerv har slitt poengmessig så langt i år og ligger på tredje sisteplass på tabellen med kun én seier på 13 forsøk. På den andre siden har laget kun to tap mer enn Sandnes Ulf.

- Vi ser frem til kampen, og det er helt klart at vi må være påskrudd. Selv om Jerv sliter nedi der, så er det et veldig bra lag som garantert kommer til å klatre på tabellen utover sesongen, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: