TV: - Ser vi sånn ut søndag kveld, så har vi nok 3 poeng

Vegard Erlien vet det vil koste å få et godt resultat mot Mjøndalen.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Søndag får de lyseblå en rask mulighet for å rette opp inntrykket etter den svake innsatsen borte mot Kongsvinger på tirsdag.

To dager før kampen var det "photoshoot" for høstens kamper, med fokus på at blod, svette og tårer fortsatt er suksessoppskriften i OBOS-ligaen.

- Ja, ser jeg sånn ut som dette etter søndagens kamp, så har vi nok tre poeng, sier VErlien før han skyter inn.

- Nå er jo dette bare en photoshoot, kampen på søndag blir selvsagt helt annerledes. Likheten er nok at vi skal ut i krigen. Hver kamp i OBOS-ligaen er jo en krig, og samtlige på laget må begynne å brette opp ermene og trø til for at vi skal begynne å ta tre poeng, sier en ærlig trønder.

Kjøp billetter til Sandnes Ulf - Mjøndalen her.

Han har sine tanker om hvorfor de lyseblå sitter relativt poengtomme igjen etter de siste ukene.

- Først og fremst må vi begynne å se ut som et lag igjen og vi må stenge igjen bakover. Får vi selvtillit bakover, så vil det fremover komme av seg selv, mener den offensive spilleren som kom fra Rosenborg i vinter.

Og selv om det er et Mjøndalen-lag i form som venter på stadion på søndag, så husker han at de lyseblå hadde fortjent en bedre skjebne i vårkampen mot de brunkledde, en kamp hvor Mjøndalen vant 1-0.

- Jeg synes vi hadde noen store sjanser sist. Jeg satt igjen med en følelse etter kampen sist mot Mjøndalen at vi burde ha tatt 3 poeng, så får vi ta det på søndag da heller, sier han.


Annonse fra Obos-ligaen: