TV: Soloraid og frisparkmål i 3-0-triumf

De lyseblå fikk en perfekt avslutning på vårsesongen.

Annonse:

VIDEOHØYDEPUNKTER NEDERST I SAKEN!

Sandnes Ulf ble kvitt to komplekser da Åsane ble knust 3-0 hjemme på Sandnes stadion i den siste seriekampen før sommerpausen.

Det var den første seieren over Åsane i OBOS-ligaen de siste fire sesongene, og det brøt samtidig rekken uten seire i årets sesong.

De lyseblå tok tidlig ledelsen, for allerede etter 12 minutter dukket Jasmin Bogdanovic opp på bakerste stolpe, og satte ballen kontrollert inn til 1-0.

Axel Kryger sørget for å doble ledelsen fem minutter før pause med et nydelig slått frispark fra rett i overkant av tjue meter.

Vertene fra Sandnes produserte flere gode muligheter etter hvilen, men måtte vente helt til det 78. spilleminutt. Det var verdt ventingen, for Vegard Erliens soloraid og kontante avslutning i motsatt hjørne var en nytelse å se på.