TV: Tredje strake mot Levanger?

Da må en barriere brytes.

VIDEOER LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Søndag kommer Levanger til Sandnes stadion for den 22. serierunden. Med andre ord begynner det å dra seg til i OBOS-ligaen. Og med kun åtte kamper igjen, kjemper Sandnes Ulf om direkte opprykk, mens Levanger kjemper om kvalifiseringsplassene til opprykk.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Levanger online - spar penger

Med andre ord er det mye på spill også på søndag, og Sandnes Ulf går inn i kampen vel viten om at de lyseblå har spilt hele åtte kamper på rad uten tap. I den perioden er det blitt fire seire, og fire uavgjort. 

I tillegg kommer Sandnes Ulf fra to seire på de siste to kampene i serien mot Levanger. Først 1-0 borte i vår, deretter 2-0 borte i høstens oppgjør i fjor. Men, det skal samtidig nevnes at Sandnes Ulf ikke har slått Levanger hjemme så langt.

I 2015 endte det med et surt 2-3-tap mot slutten av sesongen, mens det i 2016 endte med 1-1 i et sjansesløseri fra Sandnes Ulfs side. 

Og at det garantert blir tøft på søndag også viser Levangers bortestatistikk. Laget fra Nord-Trøndelag er nemlig det fjerde beste bortelaget i divisjonen så langt.

Gled deg, og møt opp på Sandnes stadion søndag klokken 18!

Høydepunkter Levanger - Sandnes Ulf 0-1, 2017:


Høydepunkter Levanger - Sandnes Ulf 0-2, 2016:


Annonse fra Obos-ligaen: