TV: - Vi har truffet bra på oppkjøringene tidligere

Hovedtrener Bengt Sæternes har planen klar for hvordan laget hans skal være best mulig rustet til årets første seriekamp 31. mars mot Sogndal.

SE VIDEOINTERVJU NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Mandag morgen er det klart for den årlige treningsleiren i Spania. De lyseblå kommer fra to intense måneder med trening, og resultatene i treningskampene stresser ikke hovedtrener Bengt Sæternes.

- Vi går jo utpå kampene for å prøve å vinne, men det er likevel viktig å få frem at vårt viktigste fokus er å forholde oss til planen. Kent Håvard Eriksen har trent i flere uker, og kunne gjerne ha spilt kamper. Men det var bestemt fra medisinsk apparat at han skulle i aksjon i Spania, og det forholder vi oss til, forklarer Sæternes til SandnesTV.

- Når noen får småskader, for eksempel vonde lysker og lår, så velger vi heller å hvile dem for å ikke ta noen sjanser. Vi tenker at det er bedre for dem å trene fem dager, enn å spille en kamp, legger han til.

Sist mot Arendal på onsdag måtte de lyseblå klare seg uten en rekke spiller på grunn av ulike skader og sykdom. 

Nå er snart troppen helt fulltallig, og Sæternes er trygg på at de lyseblå vil være klare når den første seriekampen går av stabelen i Sogndal 31. mars.

- Vi har truffet ganske bra på oppkjøringen tidligere år, sier han. 

- Nå har vi lagt opp til et par ekstra treninger i ukene sammenliknet med tidligere i år, og vi kommer til å fortsette å trene mye fremover. Det blir litt mindre treninger i Marbella ettersom vi har to kamper der nede, men så starter vi på med hardkjør igjen når vi kommer tilbake. Så vil vi slippe opp intensiteten op når vi nærmer oss seriestart, forklarer Egersunderen.

Se hele intervjuet under:


Annonse fra Obos-ligaen: