Vannlekkasje på Øster Hus Arena

I dag tidlig var det et tragisk syn som møtte materialforvalter Rolf Goa. Store deler av garderobe, teknisk rom og lagerlokalet stod under vann.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for at jeg tok turen tidlig i dag, forteller Goa.  – Jeg var på stadion litt etter klokken ni og da jeg åpnet døren inn til garderoben fosset vannet mot meg. Det var litt av et sjokk, forteller materialforvalteren som har vært med klubben i en årrekke. Sannsynligvis er dette noe av det verste han har vært med på.

– Det er nok en del ting som har blitt ødelagt. Nå skal forsikingsselskapet ta en runde om litt, så får vi høre hva de sier, forteller daglig leder Tom Rune Espedal. – Det er som om vi er inne i en uendelig oppoverbakke. Hver gang vi begynner å se toppen, kommer det en ny bakke. Det blir nesten litt tragikomisk, sier lederen lettere oppgitt. – Så fort vi fikk varslet kom det store styrker fra Rogaland Brann & Redning IKS. Vi ønsker å rette en stor takk til dem. De var raskt på plass med pumper og lenser, forteller Espedal. – Nå kommer dette på toppen av alt det andre vi jobber med i kjølvannet av korona. Først og fremst handler det om å få oversikt over situasjonen, finne årsaken, og så fikse det. Det er ikke første gang vi må takle en uventet hendelse, men nå tenker jeg snart at vi har fått mer enn vår del, avslutter Espedal.

102832581_750763695661863_5891853502889460915_n
Store mengder vann pumpes ut av Rogaland Brann & Redning IKS

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: