– Endelig satt den på hjemmebane!

Espen Hammer Berger sendte Sandnes Ulf tilbake i kampen med en straffescoring og var en meget lettet mann etter 3-2 seieren mot Ranheim. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

– Endelig en hjemmeseier. Det har vært en tøff periode her på Øster Hus Arena, innrømmer forsvarsbautaen fra trøndelag. 
– Vi fikk en meget tung start, men så klarer vi å ro dette i land og er med i toppen igjen, smiler han og innrømmer at det er godt å bidra med nok et mål. 
– Jeg tar straffene når Tommy (Høiland) er skadet. Nå fikk jeg sjansen igjen og satt denne også. 
Hammer Berger innrømmer gjerne at det ble litt hektisk på slutten.
– De har mye ball og får etablert et trøkk i sluttminuttene, men vi fighter heroisk og kommer oss på rett side av situasjonene. Så vi klarer å sta bra i mot. Så da står vi igjen med tre poeng og etter en slik krigekamp er det deilig, smiler Berger vel vitende at han ble kåret til banens beste spiller.

Kampen startet på verst tenkelig måte for hjemmelaget. Gjestene fra trøndelag stod høyt de første minuttene og ordnet mål på vakkert vis etter bare fem minutter. Reginiussen plasserte ballen til side for Aslak Falch. Like etter hadde Meinerth en sjanse til å øke til 2-0, men forsøket hans strøk stolpen til de lyseblå. Derfra og inn skulle det meste handle om hjemmelaget.

Energi-bunten Martin Ramsland var et stadig uromoment og fikk en gyllen sjanse til å redusere. 
– Jeg brenner en gigasjanse, og det er utrolig frustrerende. Så får jeg sjansen like etter. Det blir straffe som Espen selvsagt scorer på. Fra der av så tar vi over kampen, gliser den hardtarbeidende sørlendingen.
– Det er helt fantastisk å vinne en slik viktig kamp.  Jeg vil gjerne hylle alle som er i aksjon i dag. Det er ekstra godt å sitte igjen med tre poeng etter en slik kamp, mener Ramsland.
– Andre omgang bygger videre på jobben vi gjør etter utlikningen og derfor vinner vi, sier mannen som hadde assist til 3-1 scoringen til Halgunset. 

Like viktig som Ramslands bidrag var jobben som ble lagt ned av samtlige lyseblå. Duellene ble vunnet og angrepsspillet begynner å sitte. Noe 3-1 seieren borte mot Grorud viste. Samme også med 2-1 scoringen i dagens kamp. Flott raid fremover av en livlig Ringberg og Ekeland kunne enkelt sette sitt tredje mål på to kamper.

– Dette fortjente de, fortlate Berntsen like etter kampen, og sikter til spillerne som kjempet Ranheim ut av stilen.
– Vi slår et utrolig godt lag og det er sterkt, understreker han.
– Det er bare å se på tabellen for å se hvor viktig denne seieren er. Vi har store ambisjoner om å henge med der oppe. Da er det utrolig viktig å vinne slike kamper, smiler en fornøyd hovedtrener.

Neste utfordring er Start mandag om én uke. En perfekt mulighet for Sandnes-gauker på sørlandsferie til å støtte de lyseblå på bortebane!


Annonse fra Obos-ligaen: