– Jeg er utrolig stolt og glad!

- Vi har sett svake ut i treningskampene, men vi har har tro på potensiale i spillere, treningene og det er godt å være i gang, forteller en strålende fornøyd hovedtrener Steffen Landro. Noen timer etter kampen har han fått tid til å fordøye kampen. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Vi var «outstanding» i første omgang. Vi skaper hele åtte sjanser mot Øygardens to. De er mer effektive enn oss og leder 2-1 til pause. I andre gjør vi en endring med Sander Ringberg inn på høyre kant. Vi står høyt og etter seks minutter inn i omgangen har vi snudd kampen. Vi er sterke i forsvarsjobben de siste 45 minuttene og spiller nok den aller beste omgangen sammen, forklarer Landro.

Bergenseren vinner ikke bare sin alle første åpsningskamp noensinne. Han tar også tre poeng og sikrer hjemmeseier i det som er historiens aller første seriekamp på nye Øster Hus Arena. Allikevel er det ikke mye tid til å suge på den velkjente karamellen. – Vi skal restituere godt, og se hvem som er klar til kamp allerede nå på mandag. Det blir tett program og vi vil bli god på å spille mange kamper kjapt. Vi drar til Grimstad full av selvtillit og går for tre nye poeng, avslutter hovedtreneren offensivt.


Annonse fra Obos-ligaen: