– Litt å jobbe med

De lyseblå satte seg på bussen tidlig lørdag morgen. Destinasjonen var sommerbyen Kristiansand. Målet var sesongens første treningskamp mot Jerv. En etterlengtet sådan. Sluttresultatet ble ikke helt det Steffen Landro og hans team hadde håpet på.

Annonse:

– Vi ble veldig preget av enkle feil, innrømmet Landro ovenfor Stavanger Aftenblad etter kampen. Hovedtreneren mente at videre at det var for mye slurv og for mange som ikke hevet seg opp på normalt nivå. Hen likte det ikke, men var heller ikke særlig bekymret. – Etter pause var mye veldig bra. Heggem ga oss trygghet, og alt i alt var kampen tross alt tett og jevn, fortalte Landro til Aftenbladet.

Oppgjøret var preget av å være sesongens første treningskamp. Sandnes Ulf startet kampen med god energi og høyt press de første fem til ti minuttene. Deretter kom Jerv inn i kampen og styrte den inn mot pause. Det resulterte i to mål i mot. 

Etter pause var satt spillet bedre. Fredrik Mani Pålerud fikset redusering etter en keepertabbe og Jostein Ekeland utliknet etter halvspilt omgang. Jerv ordnet allikevel seieren etter at de fikk tildelt et noe billig straffespark.

Positivt for de lyseblå at flere av nykommerene ser ut til å vise godt igjen. Negativt er at personlige feil må lukes ut. Kynisme og smartness etterlyses. Det kan rettes på allerede til uka. Da tar vi i mot Viking på Øster Hus Arena. En kamp som du kan se på sandnesposten.no.

Gledelig var det i alle fall å se Stålinho, Pålerud, Hustad, Bringaker, Heggem og Øregaard i den lyseblå drakten. Og ikke minst Øveraas Olsen i sitt comeback.

Laget som startet mot Jerv:
Aslak Falch; Ari Mohr Jonsson, Espen Hammer Berger, Ståle Stålinho Sæthre, Fredrik Mani Pålerud, Jørgen Olsen Øveraas; Chris Sleveland, Jostein Ekeland, Adnan Hadzic; Erlend Hustad, Maxwell Effiom.

Benyttede innbyttere:
Magnus Retsius Grødem, Torbjørn Heggem, Mathias Bringaker, Christian Landu-Landu og Gullbrandur Øregaard.
 

Annonse fra Obos-ligaen: