– Opp mot vårt beste for å ta poeng mot Lillestrøm

Hovedtrener Steffen Landro, har hatt en god uke med laget. Vi tok en prat med Steffen før søndagens kamp mot Lillestrøm. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Fire dager på feltet har vært gledelig. At vi i tillegg har hatt rekordmange spillere tilgjengelig på trening har passet perfekt. Det har blitt litt fokus på Lillestrøm, men etter en periode med mange kamper og lite trening, har vi valgt å ha hovedfokus på vårt eget forsvars- og angrepsspill, forteller Landro.

– Mot Lillestrøm må vi opp på vårt beste for å ta poeng. De har ikke tapt på 14 kamper og er det store formlaget i serien. Nøkkelen til 3 poeng blir å være aggressive når vi ligger lavt og gå samlet i press når vi går høyt, planlegger treneren.

– Skadesituasjonen er lysere enn på lenge, men fortsatt har vi Maxwell Effiom, Ingvald Halgunset, Adrian Berntsen og Pål Vestly Heigre langtidsskadet. Matteo Vallotto og Artan Memedov har vært ute med noe smårusk, forklarer Landro.

Nanco Hoogstad-7143343
Det ble poengdeling da lagene møttes på Øster Hus Arena.

Gliset til Steffen Landro blir stort; – Jeg må bare nevne en funfact fra denne uken; To av våre trenere deltok på storbanespill. At Bojan utførte en skuddfinte og scoret var ikke overraskende, men at vår keepertrener, Jason, stupheadet inn et innlegg fra Claes Cronberg, det fikk hele gjengen til å le, humrer bergenseren.

Annonse fra Obos-ligaen: