– Spillerne er klare for å krige seg til 3 poeng!

Endelig er landslagspausen over og vi går inn i en viktig og spennende avslutning av årets sesong. Det gjenstår åtte kamper og vi befinner oss på en 11. plass før morgendagens bortekamp mot Strømmen. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

Bjarne Berntsen sprudler av energi og gleder seg masse til å spille om poeng igjen.

Hvordan har dere brukt landslagspausen, Bjarne?
– Vi har stort sett trent hele perioden, med unntak av en frihelg. Det er gledelig å se at kvaliteten på øktene har vært bra og min vurdering er at vi har fått et godt utbytte av denne treningsperioden. Spillerne har fått overskudd og er klare for å krige seg til poeng allerede i morgen.

Har du en oppdatert status på tilgjengelige spillere?
– Den er lysere enn på lenge. Med unntak av Sander Ringberg og Fredrik Mani Pålerud, er alle spillerne tilgjengelige til morgendagens kamp. De nevnte to spillere er på treningsfeltet og de vil om kort tid kunne bidra i kamp. Det betyr at konkurransesituasjonen er høyere enn noen gang så lenge jeg har vært i klubben. Med økt konkurranse om en plass på laget blir også kvaliteten på trening bedre. Alle må være på tå og hev for å få spille, noe som er gledelig for oss i trenerteamet, forteller Berntsen. 

Hvordan vurderer du avslutningen på årets sesong for Sandnes Ulf sin del?
– Vi har åtte viktige kamper igjen, og vinner vi tre av dem så ser det relativt lyst ut. Vi ønsker å ta poeng allerede i morgen og ta de nødvendige poengene raskest mulig. Med seier i morgen vil motstanderen være 12 poeng bak oss, noe de skal få store problemer med å ta igjen. Jeg vurderer at vi er et solid hjemmelag og tar mye poeng på Øster Hus Arena, mens vi har spilt gode bortekamper, men ikke tatt nok poeng. Eksempelvis var vi gode både mot Jerv og Ham/Kam borte, men satt igjen med null poeng. Det blir viktig for oss å plukke poeng på bortebane fremover, det er viktigere enn prestasjonen når vi er på reise, avslutter en motivert og kampklar Bjarne Berntsen.

Vi ønsker Bjarne og guttene lykke til i bortekampen mot Strømmen i morgen som har avspark kl. 15.00. Kampen kan du se på discovery+.

Neste hjemmekamp spilles mot Åsane allerede onsdag 20.oktober kl 18.00. Kjøp billetter her

Annonse fra Obos-ligaen: