– Vi skal være et offensivt lag med masse energi!

I morgen klokken 15.00 er det duket for ny hjemmekamp på Øster Hus Arena, denne gang mot Grorud. Bjarne Berntsen og spillerne er optimistiske og klare for å gjøre jobben som kreves for en god prestasjon og nye poeng.

Annonse:

– Kampene kommer tett og vi må ta hensyn til totalbelastningen til spillerne. Til tross for det har vi hatt god kvalitet på treningene siden forrige kamp og spillerne virker mentalt klare til en ny tøff kamp, forteller Berntsen.

– Jeg vil påstå vi er godt forberedt på hva som møter oss samtidig som fokuset alltid er oss selv og hvordan vi ønsker å spille. Vi håper å vise igjen mye av det samme vi gjorde mot Strømmen forrige hjemmekamp. Forhåpentligvis får publikum se et offensivt Sandnes Ulf-lag med masse energi.

Hvordan trives du i jobben som hovedtrener i Sandnes Ulf?
– Jeg har blitt godt mottatt av klubben og spillergruppen, og stortrives. Vi skal alltid jobbe for å bli bedre og vi har fortsatt en del å gå på. Det blir viktig å forlenge de gode periodene i kampene og forkorte de mindre gode. Potensialet i laget er stort og jeg opplever en spillergruppe som ønsker å bli bedre og som vil gjøre jobben det kreves for å klare det, sier Berntsen.

Overgangsvinduet stenger om få dager, kommer det noen nye spillere inn?
– Ikke nødvendigvis. Det er ikke noe vi stresser med da det viktigste for oss er å få de som allerede er her, best mulig. Skal noen inn må vi være sikre på at det er riktige typer spillere som passer inn i måten vi jobber og tenker på. Vi får se, men det er ikke noe jeg stresser med, avslutter Berntsen.

Værmeldingen sier 20 grader og strålende sol. Med kampstart klokken 15.00 er det perfekt for deg å ta med din familie på fotballkamp på Øster Hus Arena. Velkommen skal du være!

Book billetter til kampen her

Annonse fra Obos-ligaen: