– Vil score i hver eneste kamp

Erlend Hustad flyr høyt etter to mål borte mot Stjørdals-Blink. I morgen står Åsane på motsatt banehalvdel. Vi har tatt en prat med Fredrik Pålerud og toppscorer Hustad.

Annonse:

– Ekstremt godt å ta tre poeng, smiler Hustad og tenker på borteseieren mot Stjørdals-Blink. Lagets første på nesten ett år. – Deilig å få en borteseier som har vært etterlengtet her i klubben.

Den høyreiste moldenseren har fått en flyvende start på karrieren i lyseblått. Hustad har notert seg for seks mål på like mange kamper. På spørsmål om hvor mange mål han ser for seg å score denne sesongen svarer han; – Nok til å rykke opp. Har alltid mål om å score i hver kamp jeg går ut på banen. Så får vi telle opp til slutt.

En som ikke fikk være med å feire borteseieren var Fredrik Pålerud. Han måtte sone karantene etter rødt kort hjemme mot Raufoss. – Veldig klar til kamp. Det er ikke alright å sitte hjemme å se på gutta. Jeg gleder med veldig til å komme ut på banen igjen, gliser han. Om kampen mot Åsane i morgen røper han følgende: – Vi har fokus på å stå høyt og skal skape brudd offensivt.

Se hele intervjuet med Pålerud og Hustad her:


Annonse fra Obos-ligaen: