3 ildsjeler nominert til "Årets fotballfrivillig"

Denne høsten skal OBOS i samarbeid med Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner og Norsk Ligafotball kåre Årets fotballfrivillig. Sandnes Ulf har 3 nominerte - stem på din favoritt her!

Annonse:

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

– I år har vi et ekstra fokus på ungdommen, vi ønsker enda flere unge frivillige. Derfor skal vi dele ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig. Det finnes så mange fantastiske frivillige der ute, så jeg er helt sikker på at vi får mange flotte nomineringer og kandidater til prisene, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Eli Nygaard

Gjennom flere tiår har Eli bidratt på frivillig basis på stort sett alle områder i klubben. 

Hun er en JA person som alltid stiller opp og alltid er positiv! Uten hadde Sandnes Ulf aldri vært det Sandnes Ulf er i dag og hun fortjener virkelig all den heder hun kan få. Hun trykker både drakter, gjør en kanoninnsats med dugnadsgjengen, ansvar for kiosk og turneringen for barne- og ungdomsavdelingen. 

STEM PÅ ELI HER

frivillig 3.jpg
Eli Nygaard

Rolf Goa

Rolf er lojal og stiller alltid opp når det trengs! Bruker 2-3 timer hver dag, pumper baller, vasker drakter og treningstøy, og trykker reklame på dem. I tillegg trykker han opp drakter til Jobba shopen. Rolf har vært trener, lagleder, og materialforvalter siden ungdommen. Rolf er ikke en du hører mest, men som alltid kommer og gjør en kjempejobb. Kommer først og går sist, og er med på de fleste bortekamper i bilen fullt av utstyr, drakter og vannflasker. 

STEM PÅ ROLF HER

Rolf Goa.png
Rolf Goa

Jan Kåre Horpestad

Jan Kåre har i omtrent hele sin voksne alder vært frivillig i Sandnes Ulf. I dag styrer han blant annet teknisk sone under A-lagets hjemmekamper, men har gjennom en årrekke vært involvert i de fleste roller en klubb har behov for frivillighet. Inviteres det til dugnad er Jan Kåre den første som sier ja. Slike personer er så viktige for idretten og han fortjener virkelig å være nominert til "Årets Fotballfrivillig"!

STEM PÅ JAN KÅRE HER

jankarehorpestad_frivillig.jpg
Jan Kåre Horpestad

Alle klubbene som får kandidat i finalen mottar 10 000,- fra OBOS

Vi har i høst jaktet frivillige i hele Fotball-Norge. Det har kommet nominasjoner fra både topp og bredde – og vi er nå i gang med semifinale-avstemningen. Etter semifinalen skal vi sitte igjen med 20 kandidater i finalen.

Hovedpremien i den nasjonale avstemningen er 30 000,- til klubben Årets Fotballfrivillig representerer, i tillegg får alle de 20 finalistene hele 10 000,- hver sponset av OBOS. Alle som stemmer er også med i trekningen av flotte premier.

Stem på den du mener fortjener å bli Årets Fotballfrivillig 2023 nå!

Avstemningen avsluttes 30. oktober 2023 kl. 23:59. 

Stem på Eli, Rolf eller Jan Kåre! 

Ønsker du å bli frivillig i Sandnes Ulf? 

Sandnes Ulf er helt avhengige av frivilligheten både i hverdagen og på kampdager. Vi har fantastiske frivillige, men har alltid behov og rom for flere!

Ønsker du å være frivillig i Sandnes Ulf? Ta kontakt med Philip D. Refsland på [email protected] eller Produsent Arrangement Tommy Hansen Reiestad på [email protected] i dag! 

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: