500 på tribunen mot Bryne

Etter som Sandnes kommune ved midnatt går over til nasjonale regler, åpner dette for publikum i treningskampen mot Bryne. Vi tar derfor i mot 500 supportere på Øster Hus Arena lørdag. Kampen starter kl.16.00.

Annonse:

– Alle våre sesongkortinnehavere vil motta en e-post med informasjon om hvordan de skal registere seg, forteller Cecilie Johannesen, ansvarlig for privatmarked og arrangement. – Vi har mulighet til å fordele 600 plasser. 100 av disse plassene går til våre sponsorer, mens de resterende 500 går til sesongkortinnehavere.

GRATIS INNGANG
– Inngang til treningskampen koster ikke noe som helst. Men det er ikke mulig å bare møte opp for å se kampen. Det er kun de som registrer seg via e-posten som de mottar som kan komme. Disse vil få en mail som bekrefter plass, hvilken inngang de skal benytte seg av og når de bør ankomme Øster Hus Arena, forklarer Johannesen.

KUN FRA SANDNES KOMMUNE
– Jeg vet vi har supportere fra flere kommuner i regionen. Til denne kampen er det dessverre bare de som har bosted i Sandnes kommune som har mulighet til å se kampen på stadion. Vi regner med at disse reglene endres noe før seriestart lørdag 15. mai, håper hun. Som sagt, fyll ut skjema i mailen du mottar, vent på svar og forhåpentligvis kan du heia frem de lyseblå på lørdag, avslutter Johannesen. 

Annonse fra Obos-ligaen: