Hiim bilde 2

Anders Hiim solgt til Sarpsborg 08

Anders Hiim har signert en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2027-sesongen. (Foto: Nanco Hoogstad) Les mer om overgangen her.

Annonse:

En eventyrlig reise

Bogafjell-gutten har hatt en utrolig reise fra han høsten 2021 ble hentet opp på A-lagstreningene av Bjarne Berntsen.

Trenerne så tidlig potensialet og Hiim hadde en eventyrlig utvikling samme vinter, og har spilt stort sett fast de siste 2 sesongene.

Totalt ble det 46 kamper, ett mål og elleve målgivende pasninger for Hiim som også har fått sjansen på U-landslaget og blitt lagt merke til både i inn- og utland. 

Hiim: - Veldig takknemlig

- Først og fremst vil jeg takke for tiden i Sandnes Ulf. Jeg har hatt det fantastisk siden jeg kom og er veldig takknemlig for mulighetene jeg har fått av klubben og trenerne.

-Jeg har blitt kjent med masse kjekke folk i og rundt klubben og ønsker å takke medspillerne, trenere, supportere og samarbeidspartnere for 2 veldig kjekke og innholdsrike år.

Hiim ser frem til mulighetene han får i eliteserieklubben Sarpsborg 08:

- Det blir veldig spennende, jeg tror jeg har gode sjanser for å få spille og jeg liker lagets spillestil, så får jeg bare jobbe knallhardt på trening og vise at jeg fortjener det, sier Hiim.

Nanco Hoogstad-9171964.jpg
Hiim i sedvanlig stil, full fart fremover. Her mot Brann i 2022 (Foto: Nanco Hoogstad)

Elvestad hyller Hiim

Daglig leder Øystein Elvestad hyller utviklingen Hiim har hatt de siste årene:

- Anders har i sin tid i klubben vist lojalitet, ydmykhet, lærvillighet og en enorm sult på å bli litt bedre hver eneste dag. Det har resultert i at han nesten ut fra intet har blitt en av OBOS-ligaens beste spillere i sin posisjon, har blitt landslagsspiller og en interessant spiller for klubber i både inn og utland. Jeg ønsker å trekke frem Bjarne og trenerteam som tok han inn i varmen og nok en gang viser kvaliteter på å utvikle egne spillere. Slik jeg oppfatter det, er Anders tiltenkt å gå inn på laget i Sarpsborg 08, det har også vært viktig for oss i denne prosessen.

- Anders vil selvsagt bli savnet, men vi føler oss trygge på at Berland/Stølås vil gripe mulighetene fremover, sier Elvestad.

- Anders har vist at alt er mulig og vi gleder oss til å følge utviklingen videre. Det er også kjekt at moderklubben Bogafjell IL får en del av overgangssummen, fortsetter han.

- Det er flere unggutter som er på vei opp og jeg vurderer fremtiden til Sandnes Ulf som ekstremt spennende! Dette bør gi inspirasjon til alle de andre spennende ungguttene som allerede finnes i egen klubb og i regionen, avslutter Elvestad.

Vi takker Anders for en fantastisk tid i Sandnes Ulf, og ønsker han lykke til med nye utfordringer i Sarpsborg 08!

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: