Anders Hiim tatt ut på U20 landslaget

Bogafjell-talentet har hatt en strålende sesong i lyseblått. Hele 32 kamper har han akslet trøyen til Sandnes Ulf denne sesongen. 30 seriekamper og 3 cupkamper har det blitt. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

Venstrekanten hadde nesten gitt opp drømmen om en fotballkarriere. Etter at han gikk fra Viking hadde Hiim et kort opphold i forsvaret. Da han ble sendt hjem før tiden på grunn av nøtteallergi tok han kontakt med Sandnes Ulf. Her ble han fort en viktig brikke på G19-laget. Trenerteamet på A-laget så tydeligvis potensiale i unggutten. Proffkontrakt og hele 2558 minutter på banen for lagets aller beste forteller om utviklingen han har hatt i år. I sterk konkurranse med rutinerte Aleksander Stølås har Hiim sementert plassen på venstrebacken. Selv om det også har blitt noen kamper i som venstre kantspiller.

Nå er Anders Hiim belønnet med plass i Norges U20 tropp som møter Tyskland og Belgia til privatlandskamper mellom 15 - 22. november. Like gledelig var det at Keepertalentet Sander Lønning var aktuell for U20 landslaget. Han måtte melde forfall på grunn av skade.

Sandnes Ulf ønsker Anders Hiim lykke til på landslagsoppholdet.

Annonse fra Obos-ligaen: