Andreas Nyhagen (25) klar for Sandnes Ulf!

Andreas Nyhagen klar for Sandnes Ulf! Venstrebacken kommer fra Ull/Kisa og har skrevet under på en avtale ut 2025-sesongen. - Perfekt alder, ambisiøs, like å trene mye og en spiller med god fart og en fin fot. Les mer her!

Annonse:

Andreas Nyhagen blir lyseblå!

25 åringen har signert en kontrakt ut 2025-sesongen og kommer fra Postnord-klubben Ull/Kisa.

- Perfekt alder, ambisiøs spiller med bra tempo og fot

Daglig leder Øystein Elvestad forteller om en grundig prosess før signeringen av Nyhagen:

- Vi har kjørt en grundig prosess før signeringen av Andreas. Som fotballspiller har han spennende kvaliteter med bra tempo, god fot og er flink til å utfordre. Han er i en perfekt alder (25 år), liker å trene mye, tåler å trene mye og har gjennom hele prosessen vist en genuin interesse for å spille i Sandnes Ulf. Som menneske har han også gjort et fantastisk inntrykk. Etter en periode i Strømsgodset har han de to siste årene spilt for Ull/Kisa som har kjempet i toppen av Postnord-ligaen. Han er mer en klar til å ta steget til OBOS-ligaen og vi gleder oss til å få han på plass når vi starter opp i januar, sier Elvestad.

Nyhagen: - Stor tro på prosjektet

Til sandnesulf.no sier Nyhagen som flytter til Sandnes 4. januar at han ble presentert et bra opplegg da han var på besøk:

- Det føles veldig bra. Det har alltid vært et mål å komme seg opp et steg og jeg tror Sandnes Ulf er riktig klubb for meg.

- Jeg ble flydd over og fikk presentert et spennende opplegg fra Thomas (Pereira) og Øystein (Elvestad). Det virker som en ung og sulten spillergruppe og jeg ser frem til å komme i gang.

Nyhagen, som også tar også etter hvert med sin gravide kone på flyttelasset til Sandnes beskriver seg selv som en offensiv venstreback:

- Jeg liker å være med offensivt og skape sjanser, samtidig som jeg alltid skal gjøre jobben defensivt. Det må alltid ligge i bunn, forteller Nyhagen.

Nyhagen 2.jpg
Andreas Nyhagen bytter ut gult med lyseblått neste sesong (foto: Avisa Valdres)

- Klokketro på Berland

- Det at vi nå henter en venstre back betyr ikke at vi ikke har tro på Erik Berland. Vi har klokketro på at Berland vil ta nye steg og få mye spilletid i årets sesong. Samtidig må vi gi han tiden det tar å utvikle seg til en solid spiller i OBOS-ligaen i trygge rammer. Vi er overbevist om at Berland og Nyhagen blir en bra match som vil hjelpe hverandre opp og frem, sier Elvestad.

Pereira: - En meget spennende spiller

Sandnes Ulf-trener Thomas Pereira ser frem til å få Nyhagen på plass:

- Andreas er treningsvillig spiller som jeg tror vil passe godt inn i klubben. Han er en spennende spiller med god fart, en god venstrefot og viktigst av alt, han er sulten på å utvikle seg og ta nye steg og det håper og tror jeg han skal gjøre i Sandnes Ulf, forteller Pereira. 

Pereira.jpg
Thomas Pereira ser frem til oppkjøringen!

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen til Sandnes Ulf og gleder oss til å ta imot han!

Fakta Andreas Nyhagen

Født: 4. november 1998

Tidligere klubber: Valdres FK, Fagernes IL, Grorud (utlån), Moss, Strømsgodset, Ull/Kisa.

Posisjon: Venstreback

Sivil stand: Samboer med gravid kjæreste

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: