Aslak Falch om tiden i Sandnes Ulf: - Det er mange jeg ønsker å takke!

Aslak Falch sin tid i Sandnes Ulf går mot slutten, og det er en keeper og en mann som setter et solid og positivt avtrykk etter seg selv i klubben, når han nå jakter nye utfordringer. Les hans egne ord om tiden hos de lyseblå. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Aslak Falch sin tid i Sandnes Ulf er over og den solide sisteskansen endte totalt på 90 kamper for de lyseblå. Nå jakter Hundvåg-gutten nye utfordringer og oppsummerer tiden sin i klubben:

- Da var min tid i Sandnes Ulf over. Takk for 3 innholdsrike år med både oppturer og nedturer. Til tross for at vi ikke har klart å rykke opp under denne tiden, har jeg fått med meg mange minnerike opplevelser og utrolig mye læring på veien!

- Noe av det som står høyest for meg under denne perioden i klubben, er hvordan vi som lag har klart å kjempe oss ut av tider med motgang og nederlag. Det å stå sammen i utfordrende perioder og evne å være konstruktive, brutalt ærlige og ekstremt detaljfokuserte, ser jeg på som kanskje det aller viktigste innen lagbygging, forteller Falch. 

Nanco Hoogstad-7210731.jpg
Aslak Falch har stått som en levende vegg i mange kamper mot Bryne som veldig ofte har endt med lyseblå seier (Foto: Nanco Hoogstad) 

- Mange høydepunkter mot Bryne

Blant de kjekkeste opplevelsene Aslak Falch har hatt de siste årene, nevnes de tøffe derbyene mot Bryne som noen av høydepunktene:

- De absolutt kjekkeste opplevelsene jeg har hatt på banen er de mange tøffe oppgjørene mot Bryne, både på hjemme- og bortebane hvor vi ofte har kommet seirende ut av. 

Falch har stått som en levende vegg og reddet utallige poeng mot laget fra Jæren.

Hyller keeperteamet

Han ønsker å rette en stor takk til mange når han nå tenker tilbake på sin tid i lyseblått:

- Jeg vil takke trenerne jeg har hatt, støtteapparat, ledere, samarbeidspartnere, supportere, frivillige og ikke minst alle spillerne jeg har fått lov å dele garderobe med. 

- Det er spesielt viktig for meg å trekke frem det solide keeperteamet som har vært under min tid i klubben. Vi har sammen klart å skape en kultur hvor vi hele tiden pusher hverandre til å ta nye steg, samtidig som vi unner hverandre den største suksess. Vi har skapt en hverdag for profesjonalitet, dedikasjon, detaljer, tilstedeværelse og kjærlighet har stått sentralt. Så Sander, Tord og Jason (Wyn-Jones, keepertrener), en stor takk til dere!

Nanco Hoogstad-4190709.jpg
Aslak Falch har alltid tatt seg god tid til supporterne. (Foto: Nanco Hoogstad)

- Gleder meg til å følge klubben videre

- Nå går min ferd videre mot nye spennende eventyr, med fortsatt videre utvikling og læring. Jeg gleder meg til å følge klubben videre i årene som kommer, og er sikker på at et ungt og fremadstormende Sandnes Ulf vil slå godt fra seg i 2024, avslutter han. 

Elvestad: - Har bidratt enormt og vil bli savnet

Daglig leder Øystein Elvestad skryter av Falch både på og utenfor banen:

- Først og fremst må vi takk Aslak for en strålende innsats for klubben. Gjennom sin tid hos oss har han med sin væremåte og profesjonalitet bidratt til at han selv og keeperteamet har tatt store steg og har dannet det vi mener kanskje er OBOS-ligaens beste keeperteam.

- Hans tilstedeværelse og positivitet ovenfor ansatte, frivillige og fans har betydd mye for mange og det er ingen tvil om at han vil bli savnet i gangene på Øster Hus Arena. På vegne av hele Sandnes Ulf vil jeg takke Aslak for alt han har bidratt med og ønske han masse lykke til videre i karrieren, sier Elvestad. 

Nanco Hoogstad-5203575-topaz.jpg
Falch i full strekk og har som vanlig full kontroll på det som kommer fra Bryne-leiren (Foto: Nanco Hoogstad)

Vi takker Aslak Falch for tiden i Sandnes Ulf og ønsker han lykke til videre med karrieren!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: