Astera Solar har signert en 2-års avtale med de lyseblå

Astera Solar som også har installert solcelleanlegget på taket på Øster Hus Arena går nå også inn som samarbeidspartner med klubben.

Annonse:

I 2020 ble Øster Hus Arena ferdigstilt og åpnet rett inn  i en pandemi. Pandemien ble avløst av en strømkrise i 2022 og Sandnes Ulf måtte gjøre noe for å sikre forutsigbare og lave energikostnader. Øster Hus Arena bruker mellom 600 – 700 000 kWh strøm per år så bevegelser i strømprisen påvirker økonomien til brukerne i stor grad.

Energikostnadene betydelig redusert

Klubben kjørte derfor en konkurranse blant de største aktørene innenfor solceller i regionen, en konkurranse Astera Solar vant helt klart på både pris og installasjonstid.  Anlegget som ble bygget kort tid etter bestilling inneholder 900 store solcellepaneler og produserer årlig rundt 360 000 kWh. Dette tilsvarer årsforbruket til omtrent 18 eneboliger eller 60 % av forbruket på Øster Hus Arena. Energikostnaden har selvsagt blitt betydelig redusert fra 2022 til 2023, til glede for alle brukerne av anlegget.


Monterer to store bygg hver uke

- Vi leverer solcelleanlegg over hele Norge. I fjor monterte vi sju megawatt med solceller, og vi skal få til enda litt mer i år. Vi pleier å skru to store bygg hver uke. Det var også ekstra kjekt å få være her på Øster Hus Arena og levere et så flott anlegg som vi syns var veldig morsomt å være med på, sier teknisk sjef i Astera Solar, Kristian Prestrud Astad.

Vil du vite mer om Astera Solar? Les mer her!

Vi takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet!

Astera Solar banner.jpg
Astera Solar blir også en godt synlig samarbeidspartner med sitt nye banner på toppen av Bankers Kiosken

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: