Bård Brandeggen (21) klar for Sandnes Ulf!

Bård Brandeggen som fikk spille fra start mot Viking i går har i dag signert en 2-års kontrakt med de lyseblå. Den anvendelige angrepsspilleren kommer fra FK Vidar og ser frem til å få muligheten til å utvikle seg i Sandnes.

Annonse:

Brandeggen selv er glad for å få muligheten:

- Jeg føler meg veldig heldig. Jeg har trent med klubben i 4 uker og det har vært inspirerende. Fine folk, bra opplegg i og rundt klubben og ting virker veldig profesjonelt.

- Dette føles veldig bra og jeg håper å kunne utvikle meg videre her i Sandnes, sier den ambisiøse 21 åringen.  

Nanco HoogstadP2016895-Edit.jpg
Bård Brandeggen spilte fra start mot Viking med nr 24 på ryggen og viste godt igjen. Nå belønnes han med kontrakt. (Foto: Nanco Hoogstad)

Bård Brandeggen er født på Hinna men flyttet til Finnøy hvor han startet å spille fotball. Så gikk turen Viking før han som 16 åring meldte overgang til Vidar hvor han har spilt siden.

- Jeg har store ambisjoner og ønsker å leve av fotballen. Jeg er egentlig spiss, men har spilt mye i 10er rollen og kan også spille på kantene og som indreløper.

- Det var kjekt å få starte mot Viking og jeg merket at det var et høyt tempo, men føler jeg klarte meg bra og det var utrolig kjekt å få muligheten, sier Brandeggen.

Pereira: - Lærevillig og ambisiøs type

Sandnes Ulf trener Thomas Pereira har stor tro på den fleksible 21 åringen:

- Bård har vært veldig positiv. Han er direkte i spillestilen, god duellspiller og smart i bevegelsene.

- Vi kan jobbe litt mer med posisjoneringene offensivt og defensivt, men slike ting er lett å gjøre noe med, sier Pereira før han skryter av personligheten til Brandeggen. 

- Ikke minst er han en bra type, veldig på! Han er lærevillig og ønsket dette stort. Han er en lokal spiller vi har tro på skal utvikle seg og ta mange steg i Sandnes Ulf, sier Pereira.

- 14 av 21 spillere på kontrakt er lokale

Daglig leder Øystein Elvestad er også glad for å kunne tilby nok en lokal spiller kontrakt med de lyseblå:

- Han har vært med oss på trening siden oppstart i januar og spilte også store deler av kampen mot Viking FK. Bård har gjennom denne perioden ytret et stort ønske til oss om å få sjansen på et høyere nivå og virkelig vist sult og pågangsmot, sier han. 

- Bård vil tilføre oss profesjonalitet i treningshverdagen og vi får en spiller som gir 100% i alt han foretar seg. Slike spillere er perfekt match med Sandnes UIf!

- Troppen vår teller nå 21 spillere hvorav 14 av disse er lokale gutter! Det er gledelig og i tråd med den retning vi ønsker å gå. Samtidig ønsker vi å takke både FK Vidar, Viking og Finnøy for god dialog gjennom prosessen, sier Elvestad.

brandeggen.jpg

Vi ønsker Bård hjertelig velkommen til Sandnes Ulf og ser frem til å følge utviklingen hans i lyseblått!

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: