Bare nesten mot Raufoss

Langt inn i overtid av overtiden raget Raufoss-spiller Nygaard høyest på et hjørnespark. En gedigen nedtur for alle på Øster Hus Arena, ikke minst spillerne som lå strødd på kunstgresset etter kampslutt. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

Kampen skulle vært punktert lenge før vi gikk inn i overtid. Hjemmelaget hadde mange sjanser og burde gått inn til pause med mer enn 1-0 på resultattavla. Det var solid angrepsspill, anført av en meget god Erlend Hustad og en aggressiv Bringaker. Men det ville seg ikke. Raufoss var ikke helt ufarlige, men de få gangene de kom til avslutning, hadde Aslak Falch god kontroll.

Målet kom etter at Hustad ble dratt ned i Raufoss sin 16-meter. Straffesparket ekspederte moldenseren sikkert i nota. Hans fjerde mål for sesongen. 

Hustad_straffe_Raufoss_120621.jpg
Hustad setter straffesparket til side for Raufoss-målvakten. (Foto. Nanco Hoogstad)

Andre omgang startet som første omgang hadde avsluttet. Med god kontroll i alle ledd. Sikre stoppere i Øveraas Olsen, Berger og Heggem. En Hadzic som patruljerte like foran forsvarsrekken. Ekeland og Pålerud med offensive bidrag på hver sin kant. Tadesse og Baidoo som lukket ro og løp ustanselig på midtbanen. Men det vare bare snaue kvarteret i andre omgang.

– Det hjelper ikke å spille bra én omgang når vi presterer sånn på dødball. Baklengs etter slike situasjoner er typisk oss denne sesongen.
– Raufoss fikk sette hodet på ballen flere ganger etter dødballer, det må være mulig å knekke den koden, det må være mulig å bruke fysikk, kunne kaptein Aslak Falch fortelle til Aftenbladet etter kampslutt.

– Vi hadde noen enorme muligheter til å avgjøre også etter pause, vi kontret og kom alene tre mot to, fire mot to, men vi er ikke presise nok, derfor forsvinner sjansene, sa Steffen Landro til Aftenbladet etter det bitre poengtapet.

– Vi ble presset lave etter pause akkurat som mot Sogndal sist, men vi kommer tilbake. Det sitter en gjeng gode spillere i garderoben, vi vet at vi er gode, vi må sørge for å holde i 90 minutter og få ut noen trepoengere, understreket Aslak Falch. Den første muligheten kommer allerede fredag. I bortekampen mot Stjørdals-Blink. Det blir forøvrig en kamp uten Fredrik Pålerud, som pådro seg sitt andre gule kort etter dommer hadde blåst av kampen. Han var nok ikke den eneste som var fundret over hele seks tilleggsminutter i en kamp uten noen særlige skadeavbrekk.

Baidoo_Raufoss_120621.jpg
Baidoo spilte nok en god kamp, og var svært nærme scoring. (Foto: Nanco Hoogstad).
Hjørnespark_Raufoss_120621.jpg
Dødballer for og i mot har vært en utfordring for de lyseblå. En nøtt som må knekkes. (Foto: Nanco Hoogstad).


Annonse fra Obos-ligaen: