Belli Moldskred debuterte med mål og tre poeng

Nysigneringen fra Mjøndalen ble den store helten etter at han satte inn 2-1 målet dypt inn i overtiden mot Fredrikstad. Det betyr at de lyseblå tok tre særdeles viktige poeng og at det fortsatt er håp om direkte opprykk og en andreplass i serien.

Det var en nesten euforisk trener som kom med følgende uttalelse til Stavanger Aftenblad etter kampen;
– Med bakgrunn i perioden vi har bak oss, og måten det skjedde med seiersmål fire minutter på overtid, er dette årets beste seier.
– Tre poeng her var veldig, veldig viktig i kampen for å komme høyest mulig på tabellen, men skal vi fortsette å vinne, må vi være mer effektive enn her, understreket Berntsen ovenfor Aftenbladet.

Hovedtreneren sikter selvsagt til  flere forspilte sjanser. Halgunset like før 1-0 målet, som han forøvrig ordnet. Ringberg alene med Fredrikstad-målvakt og en fin heading, Tadesse med sitt labgskudd, Ramsland sin frekke lobb og Ekeland med et par fete sjanser. Nesten litt sjansebonansa. Og som i flere av de siste kampene dårlig uttelling.

Gjestene fra Sandnes tok tidlig kommandoen i kampen på flotte Fredrikstad stadion. Etter drøye 10 minutter satte høye Halgunset hodet på en perfekt slått hjørnespark fra Hiim. 1-0. Så som nevnt flere sjanser til å øke ledelsen. Vertene i hvitt og rødt var farlig frempå ved et par anledninger, men god blokkeringer og en frisk Sander Lönning i mål hindret utlikning.

Det skulle gå over 70 minutter før Fredrikstad utliknet. Og få minutter etter var Kristoffer Hay litt i overkant tøff inne i egen 16-meter. Keepertalentet Lönning gjorde alt rett og reddet forsøket fra krittmerket. En utrolig viktig inngripen.

Nevnte Belli Moldskred kom inn etter litt over 70 minutter og brukte tiden på banen godt. Sandnes Ulf satte inn en siste sluttspurt. Skapte flere sjanser og fikk som fortjent da kaptein Ekeland ofret alt, la ballen ut 45 grader og assist til Belli. Eller Ramsland. Vanskelig å se ut fra tv-bildene og vanskelig etter denne uttalelsen fra matchvinneren;
– Forhandlingene er fortsatt åpne. Martin har lovet meg noen middager om han får målet, så vi får se, gliset Belli til Sandnesposten etter kampslutt.

Nå venter Brann på Øster Hus Arena lørdag. Det blir en skikkelig toppkamp. Møt opp og støtt de lyseblå - denne kampen kan du ikke gå glipp av!