Bengt før Ranheim: - Vi skal være offensive

Ranheim har kun ett tap så langt i sesongen. Men Bengt Sæternes vet det finnes noen muligheter som de lyseblå har tenkt å utnytte.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Det nærmer seg toppkampen mot formlaget Ranheim, som kommer til Sandnes med et mål om å knuse Sandnes Ulfs gode statistikk mot Ranheim. 

OBOS gir deg supertilbud til Ranheim-kampen

Samtidig er statistikk kun fortid, og på søndag er det de 90 minuttene som vil skille de to lagene. Bengt Sæternes vet at de lyseblå er gode på Sandnes stadion.

- Det gir oss en trygghet at vi er gode her, og det trenger vi nå. Vi skal tørre å være offensive, og vi skal gå for å score mye mål, sier hovedtreneren.

(artikkelen fortsetter under videoen)


En treningsuke er snart unnagjort etter det kjedelige 1-3-tapet borte mot Florø, og det har blitt jobbet hardt for å luke bort flere av feilene som sørget for tapet i Florø. En av de er scoring på dødball imot, som det har blitt et par for mange av så langt i sesongen.

- Vi prøver å ikke ha for mye fokus på det. Men det er ikke bra at vi slipper inn mål på dødball, det skal vi klare å håndtere, sier han.

- Vi har mange store spillere, og det handler om å være klar når det skjer, og gå på ball. Man må gjøre jobben man er satt til, så dette skal vi få orden på, sier han.

At Ranheim ligger høyt på tabellen overrasker ikke Sæternes. Han vet at en tøff motstander venter på stadion på søndag.

- Det er kontringsspillet sitt de er kjent for. Det har de lyktes med i mange år tidligere, selv om fjoråret deres ikke var så bra. De har vært oppe der lenge, og vi må være forberedt på hva som venter, sier den tidligere storscoreren.

- Det finnes helt klart muligheter, og de har vi tenkt å utnytte, forteller han.

Annonse fra Obos-ligaen: