Berger sikret tre poeng på overtid

Fjorårets kaptein var iskald fra krittmerket og sikret årets første tre-poenger godt inn i overtiden. Det var en tydelig lettet gjeng som kunne slippe jubelen løs da dommer Kellerhals blåste i fløyten for full tid. (Foto: Frode Olsen/Sandnesposten).

Annonse:

Før kampstart markerte de lyseblå sin støtte til breddelagene i kommunen. Inn marsjerte de med hver sin drakt under mottoet; SammenMedBredden. Vi står sammen med bredden og ønsker at bydelsklubbene i Sandnes raskt får starte med trening og kamp.

IMG_4203.jpeg

Kampen mot Ull/Kisa skulle vise seg å bli en tøff nøtt å knekke. Med nyansatte Sindre Tjelmeland i sjefsstolen spiller de gule og grønne en fotball med mye ballbesittelse. Det var tydelig fra første stund. Mye trilling i bakerste ledd. – Det ble som vi trodde der Ull/Kisa vinner ballinnhavet og vi vinner sjansestatistikken. Heldigvis er det vi om vinner kampen. Sjeldent har et lag i OBOS-ligaen fortjent så mye å stå igjen med seier etter en kamp, forteller en lettet og fornøyd Landro til Sandnesposten etter kampen. 

– Det er litt typisk at vi presser og presser, så får det andre laget en overgang. Scoringen kommer litt tilfeldig der en Kisa-spiller treffer en medspiller når han skal skyte. Ett poeng hadde vært kjipt i dag, sa en lettet Berger til byens avis.

Før straffesparket hadde det vært en forholdvis innholdsrik kamp. Ikke det samme gode spillet i førsteomgang som de lyseblå har vist tidligere, men allikevel nok til å skaffe store sjanser. Baidoo med stolpetreff. Bringaker like til siden for stangen og et par skuddforsøk. På midten og bak meget solid.

Andre omgang ble hakket mer spennende. Først uttelling fra Hustad, som satte 1-0 til hjemmelaget. Like lekkert som hans to foregående mål. Deretter et par halvsjanser før Ull/Kisa utliknet med åtte minutter igjen på klokka.

jubel.jpg
Hustad feirer 1-0 sammen med Jonsson. (Foto: Frode Olsen, Sandnesposten)

– Jeg har drømt om det og tenkt på det før. Jeg har jo fått mer dødballansvar i år og nå fikk jeg gå fram å ta straffesparket. Den satt jeg i mål og alt er som det skal, kunne stopperen fortelle Sandnesposten etter kampslutt.

strf.jpg
Jubel etter Espen Hammer Berger setter inn 2-1 på overtid. (Foto: Frode Olsen, Sandnesposten)

Med straffescoringen på overtid sikret de lyseblå en fortjent seier og årets første tre-poenger er innkassert. Nå rettes alt fokus inn mot bortekamp i saftbygda Sogndal på lørdag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: