Bjarne Berntsen blir ny hovedtrener i Sandnes Ulf

Bjarne Berntsen og Sandnes Ulf ble i dag enige om en avtale som gjør Berntsen til hovedtrener i Sandnes Ulf. Avtalen trer i kraft fra og med i dag, 12. august og strekker seg ut 2023. Det betyr også at klubben er kommet til enighet med Bryne. (Foto: Vetle Høivik/Sandnes Ulf)

Annonse:

– Vi er strålende fornøyde med å kunne presentere Bjarne Berntsen som ny hovedtrener for Sandnes Ulf, sier daglig leder Tom Rune Espedal. – Han er en mann som ikke trenger noe introduksjon. Berntsen tar med seg tonnevis med erfaring inn i klubben og en merittliste som plasserer han høyt oppe blant de aller beste, fortsetter Espedal. – Bjarne har en utrolig god oversikt over lokale talenter og spillere og det betyr mye for vår fremtidige satsning.  

Vil gjøre byen stolt
– Jobben som hovedtrener i Sandnes Ulf var så fristende at jeg ikke hadde mulighet til å si nei. Jeg måtte gå noen runder med meg selv og mine nærmeste, men tenkte at dette var en mulighet jeg bare måtte gripe, sier hovedpersonen selv. – Jeg har hatt suksess i Bryne og Viking, nå har jeg mulighet til å få til noe med Sandnes Ulf. Jeg har bodd i Sandnes kommune hele livet mitt og har veldig lyst til å hjelpe byens lag opp og frem, tenker Berntsen. – Jeg har fulgt med på utviklingen klubben har hatt de siste årene. Ikke minst med et av landets flotteste stadionanlegg, men også med opprykk og spill i eliteserien. Jeg er helt sikker på at jeg kan ta med meg mine spill-prinsipper og skape en begeistring og entusiasme for klubben som gjør at vi kan ta det neste steget, forteller Berntsen.  

– Når en trenerkapasitet som Berntsen signerer for oss, mener vi det er et kvalitetsstempel på jobben som er blitt gjort i klubben de siste årene, smiler en fornøyd styreleder Terje Hopen. – Bjarne er fra Sandnes og bor ikke langt fra Øster Hus Arena. Med Bjarne Berntsen på plass har vi ikke bare fått en lokal trenerkapasitet av rang, vi har fått en personlighet som ønsker å skape stolte øyeblikk for alle som er glad i Sandnes Ulf og Sandnes by.

Styrelederen innrømmer at det har blitt jobbet hardt for å få hovedtreneren på plass. – Det har vært god dialog med Bryne for å få Bjarne på plass. Nå er vi kommet til enighet. – Det har versert rykter om at eksterne investorer har vært involvert med å få avtalen på plass. Det kan jeg avkrefte, sier Hopen. – Avtalen har kommet i stand gjennom dialog mellom klubbene, og i all hovedsak styrelederne.

Det lyseblå teamet
– Bojan Zajic fortsetter som assistent sammen med Arturo Cleveland. Med seg har de fortsatt Jason Wyn-Jones, Amanda Andelic og Eirik Hammerseth Andreassen. Det blir et sterkt team som nå sammen med Bjarne skal utvikle laget videre, avslutter Tom Rune Espedal.

Kjøp billett til Sandnes Ulf mot Strømmen onsdag 18. august og få med deg Bjarnes debutkamp som Sandnes Ulf trener!

Annonse fra Obos-ligaen: