Bli bedre kjent med vår nye juniortrener Fredrik

Rett før jul ble Fredrik Eliassen presentert som ny juniortrener. 29-åringen fra Larvik har fulgt klubben over flere år og ser frem til å ta fatt på sine nye oppgaver. Bli bedre kjent med han her.

Annonse:

Hvordan har dine første dager vært?

  • Det er alltid mange inntrykk når man kommer til en ny klubb og et nytt sted. De første dagene har blitt brukt til å bli kjent med klubben og byen, samtidig som jeg har begynt å bli kjent med alle i og rundt klubben. 

Hvordan var prosessen som ledet frem til at du ble vår nye juniortrener?

  • Sandnes Ulf er en klubb som jeg alltid har sett på som attraktiv. Med nye fasiliteter, spennende målsetting og visjon har jeg fulgt klubben over flere år. Gjennom samtaler med Bojan og Aleksander, som begge tok A-lisens samtidig som meg, ble jeg overbevist om at dette var et riktig steg for meg. Gjennom noen intervjurunder med Aleksander, ble jeg tilbudt jobben, forteller Eliassen.

Fortell om bakgrunnen din?

  • Fotballen har fra et veldig tidlig stadium tatt mye av oppmerksomheten og tiden min. Fascinasjonen for spillet, gleden ved å være del av fotballmiljøet, og skader gjorde at jeg på et tidlig tidspunkt begynte satsningen som trener. Dermed fulgte studier på Norges idrettshøgskole og fotballjobber i ulike klubber. Jeg har hatt gleden av å jobbe som trener i ulike roller i fine klubber som Lyn, Lillestrøm, Ull/Kisa og Nardo på veien fram til idag. Nå gleder jeg meg til en spennende tid i Sandnes Ulf, fortsetter han.

Hvilket inntrykk har du fått av Sandnes Ulf og hva blir dine viktigste fokus områder fremover?

  • Sandnes Ulf har et veldig stort potensial. Fasilitetene, menneskene og byen har gitt meg et inntrykk av en klubb som er i fremgang og som er framoverlent i forhold til å bygge stein for stein mot toppen.

Med din erfaring, hva mener du er det viktigste du kan bidra med for å utvikle våre lovende talenter videre?

  • Gjennom mine år i fotballen på det høyeste nivået nasjonalt og internasjonalt har jeg bygget en sterk referanse på hvem som blir best og hva som kreves for spillere på det høyeste nivået. Gjennom en personlig og faglig tilnærming ønsker jeg å bidra til utvikling av mentalt sterke mennesker med kompetanse innenfor toppidrett, og med det at Sandnes Ulf tar steg som klubb. Målet mitt er å skape en positiv spiral hvor unge spillere kommer gjennom nåløyet til A-laget med så høy kvalitet at de kan bidra til å løfte A-laget, som igjen vil kreve enda bedre kvalitet på de neste unge spillerne som skal inn i A-stallen. 

Hva har betydd mest for din utvikling som trener?

  • Det er mange faktorer utenfra og mennesker som har hatt stor betydning for meg som trener. Innenfra har den indre drivkraften og nysgjerrigheten vært veldig viktig.  

Hva ser du mest frem til i din nye jobb?

  • Sandnes og Sandnes Ulf har gitt meg en veldig god mottagelse, og jeg ser fram til å øke kjennskapene ytterligere. Akkurat nå, gleder jeg meg mest til mandag da jeg får møte alle de lovende talentene som vi skal hjelpe på veien mot toppen, avslutter en entusiastisk Eliassen.

 

Fakta:

Alder: 29 (fra 13.januar)

Kommer fra: Larvik 

Sivil status: Gift

Interesser: Sluker alt av idrett, men blir mest fotball. 

Spiser: Pasta

Reiser: Ja, takk, hvor som helst. 

Favorittlag: Lillestrøm SK og Arsenal.

Ser på TV: Fotball, idrett og krim. 

Vi ønsker pastaelskeren Fredrik hjertelig velkommen til Sandnes Ulf og ønsker han lykke til med oppgavene i Sandnes Ulf!

 

Annonse fra Obos-ligaen: