Bli kjent med 4 av våre nye samarbeidspartnere!

Denne fredagen ønsker vi velkommen til 4 av våre nye samarbeidspartnere. Se bilder og bli bedre kjent med dem her!

Annonse:

Den siste tiden har flere bedrifter knyttet seg til Sandnes Ulf nettverket. I dag har vi gleden av å presentere fire nye samarbeidspartnere. - Dette er utrolig kjekt og det er mange nye bedrifter på vei inn så interessen for produktet Sandnes Ulf anser vi som meget høy for tiden, forteller Kommersiell leder Øystein Elvestad. 

Se bilder og les mer om dem her! 

Olivia Restauranter Sandnes – Kopi.jpg
Olivia Vågen i Sandnes v/ Edle Katerin Eriksen

- Nærmere Italia kommer du ikke! I 2006 åpnet den første Olivia-restauranten på Aker Brygge i Oslo, og i Mars åpner vi snart vår hittil største restaurant som nummer 15 i rekken, midt i hjerte av Sandnes.

- Her vil vi kunne tilby unike restaurant- møte og selskapslokaler for både næringslivet og innbyggerne i regionen. Skal du arrangere et selskap, planlegger en større feiringer eller trenger lokaler for det neste styremøte i 2023, eller bare ut å spise?  I Sandnes vil vi ha egne møte og konferanse lokaler med menyer tilpasset bedriftsmarkedet. I tillegg kan vi selvfølgelig også sette sammen en skreddersydd opplevelse for de som kanskje ønsker noe helt eget.

- Vi i Olivia er veldig glade i å knytte nye kontakter, og ønsker gjerne å bli bedre kjent med deg og din bedrift for å sammen finne ut hva vi kan bidra med for dere hos oss!

Les mer om hva vi kan tilby på våre nettsider https://olivia.company/ eller send oss en mail på [email protected] så hører du fort fra oss, forteller Edle Katerin Eriksen i Olivia.

Coca Cola.jpg
Coca Cola Europacific Partners Norge AS - Anders Welo

Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola, Fanta, Sprite, Monster Energy. I tillegg er vi ledende i Norge innen varmedrikker løsninger på arbeidsplasser med produktet CHAQWA. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge.

Anders Welo og Coca Cola ser frem til å samarbeidet med de lyseblå og kan stolt informere at Coca Cola`s kalde drikker blir å finne i kioskene de fire neste årene!

Last Friday.jpg
Last Friday v/ Jo Steffen Knudsen

Last Friday ble grunnlagt i 2011, og er et lokaleid programvareutviklingsselskap med kontorer både i Stavanger og Stockholm, og består i dag av 18 ansatte.Som leverandør av spesialutviklet programvare, brenner vi for å bygge enkle og brukervennlige løsninger digitalt. Vår ekspertise gjør at vi kan hjelpe våre kunder med det meste innen applikasjonsutvikling, både som webløsning og mobilapp (iOS og Android), samt utvikling av skreddersydde nettsider.

Last Friday er også leverandør av flere egenutviklede systemer og apper.
Les gjerne mer om dem på https://www.lastfriday.no

 

Telia.jpg
Telia v/ Stig Holdhus og Pål Skogdal

Sandnes Ulf + Telia = Barndomsdrømmen

Barndomsdrømmen som går i oppfyllelse: Stig har alltid hatt en drøm om å ikle seg Sandnes Ulfs lyseblå drakt. Om det så ikke gikk sportslig, har han endelig kommet i mål via sin arbeidsgiver, Telia. Telia og Sandnes Ulf har signert en samarbeidsavtale.

Telia er Norges største utfordrer og Nordens største Telekom operatør. Telia har 2300 dyktige medarbeidere i Norge - Lokal tilstedeværelse og oppfølging er det som skiller Telia fra andre operatører, 25 ansatte jobber i Stavanger/Sandnes. Vi jobber hver dag for å utfordre hvordan vi kan øke verdi-skapningen og forenkle hverdagen til bedrifter, samfunnet og menneskene som bor her.

Telia Norge er et ledende teknologi-selskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer et stort utvalg av innovative produkter og tjenester innen mobil, telefoni, data-kommunikasjon, sikkerhet og smart teknologi.

Telia går på jobb for å gjøre kundene gode, og for å finne teknologi og løsninger som forenkler og bidrar til vekst og nye muligheter for hver enkelt bedrift. Hos Telia skal hver eneste kunde føle seg sett, viktig og godt ivaretatt. Vårt mål er å overgå deres forventninger gjennom hele kundereisen, og gi våre kunder personlig lokal oppfølging med eget serviceteam og «service som dere vil».

PS. På bildet holder Stig et personlig skjerf fra da Sandnes Ulf sist var i Eliteserien, kan du gjette hvilket år?

Vi ønsker Olivia Vågen i Sandnes, Coca Cola European Partners, Last Friday og Telia hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

Se oversikt over alle våre samarbeidspartnere her:

Ønsker din bedrift å se på mulighetene for å bli samarbeidspartner? Les mer her

#jobbajobbajobba

Annonse fra Obos-ligaen: