«BloggUlf»

Vi har utfordret Gunnar Vigesdal, som tidligere har blogget for Aftenbladet og Sandnesposten, om hans tanker om Sandnes Ulf så langt denne sesongen .Gunnar spilte selv for A-laget i Ulf, på slutten av 60-tallet, på 70- og begynnelsen på 80-tallet hvor han noterte seg for 332 kamper og 159 mål. Gunnar er også NFF C-trener, og han mener mye om det meste...

Annonse:
89A13A51-E4FD-439F-93DA-3571061D0A38.jpeg


 

Formasjonsendring og 6 poeng.

Etter fadesen mot Raufoss på hjemmebane, var det endringer, over til tradisjonell 4-3-3 mot Grorud i Oslo, og Ranheim hjemme. Vi kjenner alle resultatene. At Sander Finjord Ringberg var tilbake og at og at Lars Erik Sødal fikk tillit, var også avgjørende, for de gode resultatene.

Mot Ranheim, som kom til Sandnes stinne av selvtillit etter en rekke serieseire, var det et heltent SU-lag, som tross 0-1 tidlig tok tilbake kommandoen, og vant på engasjert vis! 

Publikum, som var 50% av antall betalende, var særdeles aktive, og likte det i så. 

Det er sjelden at det er taktfaste klapp under kampene som mot Ranheim. Veldig positivt!

Ingvald Sandvik Halgunset, som har vært gjennom en treg fase på midtbanen, ble belønnet med å komme på ukens Obos-lag (sammen med Espen Berger)! Et spørsmål, hvorfor tar Ingvald cornere fra begge sider, han som kanskje er lagets beste hodespiller? 

Venter BB vanligvis for lenge med å gi innbytterne spilletid, hva synes du?

 

Rekruttlaget med to viktige seire.

 

Lysekloster og Sola har nylig blitt beseiret og laget befester sin posisjon i 3. divisjon. 

Alexander Stølås er i ferd med å spille seg virkelig i form, noe 4 mål på to kamper viser at den arrogante venstrebacken også har offensive kvaliteter. 

Sven Merkesdal gjorde seg også bemerket i de to kampene, i Bergen med sitt sugende og avgjørende løp fra sin backposisjon, hvor han scoret på Jonas Brune Aune’s flotte kontringsoverlegg, og mot Sola hvor han ble utvist mot slutten av kampen....

Daniel Braut (17) har utvilsomt et stort talent, men spiller han på riktig plass, som høyre midtbane? Jeg tror at det er som spillende midtstopper hans elite-framtid ligger? Hva tror du?

 

BB sjekker de lokale talentene.

Eirik Skavhaug Larsson har vært med på noen treninger. Dersom han er motivert og fotballen kan kombineres med vernepleierstudiet, så blir han utvilsomt en spennende tilvekst. 

Erik Berland (snart 18) hospitert med A-laget forrige uke, og viser fin utvikling på andre laget. Arne Ravndal fra  Gjesdal, (i dag i Gjøvik Lyn) er også på blokken til BB. 

Kanskje er Axel Kryger og Kaloyan KalinovKonstadinov på vei hjemover igjen?

Start i Kristiansand på mandag.

Eirik Schultze, han også på forrige ukes Obos-lag, har endelig funnet formen i Start-laget. Brynegutten Jonatan Braut Brunes, er med 11 scoringer toppscorer i Obos-ligaen. Hvordan blir hjemkomsten til Sparebanken Sør Arena for Martin Ramsland?  Er det ikke litt typisk om Schultze og Ramsland scorer mot sine gamle klubber på mandag? 

Merk at Tommy Høiland er klar igjen etter skade..

Mitt tips er U! Hva tipper du og hvem scorer?

Annonse fra Obos-ligaen: