Brakseier hjemme mot Åsane

Da 17-åringen Daniel Braut satte inn 6-0 noen minutter før full tid hadde Sandnes Ulf fullført en prikkfri kamp og fått hevnet den slappe innsatsen i bortekampen mot Bergenslaget Åsane.

Annonse:

– En perfekt gjennomføring av oss. Nå har vi fire seiere på rad og har gjennom resultatene gitt beskjed om at vi er opprykkskandidat, ingen tvil, fastslo den rutinerte treneren til Stavanger Aftenblad etter kalasseieren.

Tomålscorer Jostein Ekeland er enig med sjefen i sin uttalelse til Sandnesposten;
– Vi er en av outsiderne til å rykke opp. Vi skal huske på at dette er en liga hvor ting svinger veldig. Vi har noen leie tap bak oss som ergrer oss, men nå må vi rette all oppmerksomhet på kampene som kommer mot Raufoss og Sogndal.

Ekeland satte tonen etter bare fire minutter. Et bra brudd av energiske Ringberg gjorde at kapteinen enkelt kunne bredside ballen forbi Åsane-målvakten. Deretter stod de nesten i kø for å sette ballen i mål. Halgunset med en nydelig heading og Sødal som kjempet ballen i mål til 3-0 mot et tafatt Åsane.

Martin Ramsland økte til 4-0, før Ekeland satte sitt andre for dagen og unggutten Daniel Braut satte punktum med 6-0 med et meget lekkert mål.

Dette var en kamp der hjemmelaget var best i absolutt alt som skjedde på banen. Noe kan tilskrives et skadeskutt Åsane, men de lyseblå var skikkelig «på» fra start og fulgte kampplanen til Berntsen og co til punkt og prikke. En festdag på Øster Hus Arena for alle fremmøtte.

Se målene her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: