Bringakers oppfordring til publikum

Mot Åsane løsnet det skikkelig foran mål for strandbuen Mathias Bringaker, og hadde han hatt dommeren med seg hadde det også blitt hattrick. Vi tok en prat med Mathias etter onsdagens trening.

Annonse:

Hvordan opplevde du kampen på tirsdag? 
– Vi slet litt i starten, da Åsane var flinke å frispille seg og de tar ledelsen, men tar etter det tar vi tak i kampen og får blant annet 2 brudd som vi scorer på. Dette var noe vi visste på forhånd at vi kunne straffe de på og da var det deilig å se at det lyktes. Uheldigvis ble det bare 1 poeng til slutt, sier Bringaker som ikke hadde en helt optimal oppladning til kampen uten at han så ut til å bære noe preg av det. 
– Jeg hadde en kjenning før kampen, og Steffen var usikker på om han ville bruke meg, men jeg sa at jeg var klar og hadde ekstra lyst å gå ut på banen å gjøre en jobb for laget.

Hvor deilig var det at det løsnet foran mål? 
– Det var enormt godt å score mål, det er det som er min jobb. Jeg skulle også hatt det tredje, men det var ikke dommerne enige i dessverre, noe jeg mener var en feil avgjørelse.

Hvordan opplever du samarbeidet med spissmakker Erlend Hustad på topp?
– Vi har en veldig god kjemi, og vi merker at ting begynner å stemme mellom oss på banen. – Vi prøver å spille hverandre gode og jeg synes vi utfyller hverandre bra. Så langt synes jeg at samarbeidet fungerer bra og jeg tror det bare vil bli bedre og bedre.

Nå står Jerv for tur hjemme på Øster Hus Arena søndag kl 15.00 hvor vi endelig kan åpne opp for 2000 tilskuere. Hva tenker du om den?
– På søndag er det kun 3 poeng som gjelder og vi skal virkelig bevise hva vi er gode for slik at vi vinner og kan fortsette å klatre på tabellen. Jeg tror også at med enda flere folk på tribunen får vi en helt annen boost og vi blir enda mer giret! Vi ønsker å gjøre en god for klubben og supporterne og vise at vi er stolte av å spille for Sandnes Ulf.

Vi har TINE fotballskole denne uken hvor over 100 deltakere er i aksjon og som også er invitert til å komme å heie dere frem på søndag, har du en hilsen til de?
– Ja, jeg synes det er veldig kjekt om mange av deltakerne vil komme på kamp så jeg håper at flest mulig av de stiller på kamp med drakten sin på og skjerfet i handa. Det ville betydd enormt mye, og hvis jeg scorer mål lover jeg å løpe bort å feire sammen med dem! 

Vi åpner nå opp for 2000 tilskuere og oppfordrer alle til å bli med å skape publikumsrekord når Sandnes Ulf tar i mot Jerv søndag kl 15.00 på Øster Hus Arena!

Kjøp din billett til kampen her!

Annonse fra Obos-ligaen: