Carlsens Elektro Installasjon - Bedriften som sponser samtlige bydelsklubber i Sandnes!

Sandnes bedriften Carlsens Elektro Installasjon har vært en lojal og ivrig støttespiller med de lyseblå i 18 år og er et kjent navn for de fleste. Det du kanskje ikke visste var at de nå er er blitt samarbeidspartner med samtlige bydelsklubber i Sandnes!

Annonse:

Kjetil Vigre Sæland har i mange år vært en ivrig Sandnes Ulf-entusiast. Han har både spilt i klubben som ung på alle nivåer utenom A-lag og er også i spissen for bedriften når det kommer til samarbeid med ulike lag og organisasjoner. I tillegg har han spilt 7er fotball i Sandved. 

Tok kontakt med klubber på eget initiativ

Underveis i 2023 så Kjetil at de manglet 4 bydelsklubber hvor de ikke var sponsor i. Han tok like greit kontakt med de siste klubbene (Lura, Austrått, Bogafjell og Figgjo) og tilbydde seg å bli samarbeidspartner med dem, noe som ble svært godt mottatt hos alle!

Vi tok en prat Kjetil Vigre Sæland i Carlsens Elektro Installasjon om det som må være en slags form for sponsorrekord i Sandnes (!)

- Hva er det som gjør at dere sponser alle bydelsklubbene i Sandnes?

- Først og fremst, så ønsker vi å gi penger tilbake til lokalsamfunnet. Når vi sponsorer idretten, så vet vi hva pengene går til, sier Vigre Sæland. 

- Vi klarer dessverre ikke å sponse all idrett, så vi har valgt at vi skal sponse fotballen. Vi så etter hvert at vi sponset veldig mange klubber, så da ble målet å sponse alle bydelsklubbene i Sandnes. Det har vi nå klart, sier han stolt. 

- Vi liker at pengene går til barn og unge. I tillegg synes vi at det er viktig at klubbene har mulighet å ha fotballag for voksne som ønsker å ha noe å gå til, fortsetter han. 

- Hva ønsker dere å få ut av dette?

- Vi ønsker å være med på å skape et tilbud til barn og unge i alle bydeler. Vi håper at vi sammen med alle andre bidragsytere i klubber rundt om i byen kan utgjøre en forskjell for barn og unge sitt tilbud. Samtidig får vi mulighet til å bli mer synlig med reklameskilt på de ulike arenaene. 

- Hva betyr det for bydelsklubber når dere selv tar kontakt for å sponse dem på eget initiativ?

- Når vi nå har tatt kontakt med de siste bydelsklubbene (Lura, Austrått, Bogafjell og Figgjo), så er dette de kjekkeste telefonsamtalene jeg har hatt. 

- Det er fantastisk å høre gleden til klubbene når jeg ringer for å fortelle at vi vil bli sponsor. Det er ikke alle klubber som har anledning til å drive med oppsøkende salg for å få inn flere sponsorer, så da er det kjekt å ta direkte kontakt selv.  Det meste av arbeidet til bydelsklubbene blir utført på dugnad, sier han. 

Slike folk som Kjetil og slike bedrifter som Carlsens Elektro Installasjon er gull verdt!

Tusen takk for at dere er med på å løfte hele Sandnesfotballen med initiativene deres!

PS: Visste du at sesongkortholdere får rabatt på materiell og arbeidstimer hos Carlsens Elektro Installasjon? Les mer her!

Se bilder fra noen av bydelsklubbene hvor Carlsens Elektro er blitt samarbeidspartner med:

Austrått.JPG
Austrått IL
Bogafjell.JPEG
Bogafjell IL
Figgjo.JPEG
Figgjo IL
Lura IL.jpeg
Lura IL

Disse klubbene/organisasjonene er sponset av Carlsens Elektro Installasjon:

Sandnes Ulf Toppfotball 

 

Sandnes Ulf (Carlsens Elektro Banen)

 

Hana IL

 

Sandnes Håndball

 

Riska FK

 

Høle IL

 

Sola FK

 

Ganddal Idrettslag

 

Sandved IL

 

Sviland IL

 

Bogafjell Sykkelklubb

 

Sirdal Fjellgolf

 
 
 

Julespelet

 

Bogafjell IL

 

Austrått

 

Figgjo

 

Lura IL

 

Tonstad IL

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: