Braut 25 2

Daniel Braut forlenger til 2025!

Daniel Braut har forlenget kontrakten sin ut 2025 sesongen! 18 åringen signerte avtalen like før avspark under Bydelsduellen 7. september, og har veldig stor tro på prosjektet fremover!

Annonse:

Den noe spesielle seansen med signering like før avspark i Bydelsduellen vakte stor applaus fra de fremmøtte. Daniel Braut som har fått spilletid i OBOS-ligaen både i 2022 og 2023, er både glad og stolt over å forlenge avtalen ut 2025:

- Det er veldig gøy, jeg har stor tro på prosjektet. Vi er et ungt lag, med en lokal satsning. Jeg føler vi er en veldig sammensveiset gjeng helt fra de eldste og ned til de yngste, sier Braut. 

Ganddallitten er klar til å ta sjansen når den kommer:

- Jeg må være tålmodig og jobbe hardt over tid, så skal jeg ta sjansene når de kommer. Det var stas å debutere i 2022 og til og med score mål på Øster Hus Arena, og jeg skal være klar når jeg får muligheten og vise at jeg fortjener det sier Braut. 

Nanco Hoogstad-8040735.jpg
Braut lader skudd i kjent stil. Foto: Nanco Hoogstad

 

Daglig leder Øystein Elvestad tror Braut kan prege OBOS-ligaen stort allerede neste år: 

- Daniel er en spiller vi har stor tro på og er en spiller vi tror kan prege OBOS-ligaen allerede i 2024. Det er viktig for oss å tenke langsiktig med våre unge spillere og nok en gang sender vi et signal om at vi ønsker å tenke langsiktig med våre talentfulle unggutter. Det blir spennende å følge Daniel videre i hans utvikling, forteller Elvestad.

Vi gratulerer Daniel med forlenget proffkontrakt og ser frem til å følge utviklingen hans videre!

Bydelsduellen.jpg
Foto: GTM Jørn Holmen / Sandnesposten

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: