Dårlig uttelling i Grimstad

– Vi skaper mye, men klarer ikke å omsette det i scoringer. Målsjansene var virkelig store på bortebane mot laget som ligger som nummer to på tabellen, men slike sjanser må utnyttes bedre om vi skal få med oss poeng, understreket Sandnes Ulf-trener, Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter lørdagens seriekamp. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Vi dominerte kampen etter pause, og vi satte virkelig hjemmelaget under press. Da blir det bare så surt at vi ikke får med oss poeng herfra, oppsummerte han til avisen.

Det var et offensivt Sandnes Ulf lag som entret gressbanen i Grimstad. Jerv har imponert og lå plassert på andre plass før kampen. Det så ikke ut til at det var noe særlig kvalitetsforskjell i lagene den første halvtimen, med unntak av Jerv sitt mål. – Slike scoringer skal ikke komme mot oss. Vi er ikke tett nok oppi Jerv-spillerne, og de fikk det alt for lett i forholdt til å sikte inn avslutningen. Ballen gikk også via en av våre spillere, noe som satte Aslak Falch litt ut av spill, forklarte Berntsen til Aftenbladet. Og selv om Jerv hadde muligheten til å punktere kampen i andre omgang, så var det de lyseblå som hadde både flest og størst sjanser til å få med seg både ett og tre poeng.

Hele andre omgang dominerte gjestene fra Sandnes spillet på Levermyr. Spillerne var aggressive, kombinasjonsspillet satt og de skapte sjanser. Ballen trillet ikke de lyseblå sin vei og et forsmedelig tap mot Jerv var et faktum.


 

Annonse fra Obos-ligaen: