De lyseblå imponerte i årets første treningskamp mot Viking

Sandnes Ulf fikk en verst tenkelig start på kampen, men spilte seg kraftig opp og snudde til 2-1 før Viking utlignet 13 minutter før slutt. De lyseblå var svært nære en full fortjent seier i en kamp hvor både nye spillere og lokale unggutter imponerte stort. Les mer og se bilder fra kampen her! (Foto: Nanco Hoogstad)

Kampen var så vidt sparket i gang da Zlatko Tripic sendte de mørkeblå i ledelsen allerede etter 1 minutt. Sandnes Ulf spilte seg stort opp utover omgangen og et flott angrep ble til slutt avsluttet med at Bogafjell-gutten Erik Berland banket inn utligningen etter 17. minutter.

Sandnes Ulf viste aggressivitet og forsvarte seg godt i første del av kampen og tok også vare på ballen og skapte flere fine angrep.

Erik Berland spilte med stor selvtillit og sørget også for utligningen til 1-1. (Foto Nanco Hoogstad)

I andre omgang var det innbytter Henrik Jensen som skulle sende Sandnes Ulf opp i ledelsen.

Spissen fikk en flott stikker av unggutten Daniel Arifagic og Jensen trillet ballen elegant i mål og feiret med en akrobatisk salto som vi ganske sikkert vil få se igjen senere i sesongen!

Etter 77 minutter fikk Viking-spiller Kasper Sætherbø tid og rom utenfor 16-meteren og banket til. Skuddet gikk via en spiller og utagbart bak Sander Lønning i Sandnes Ulf-buret.

Få minutter før slutt kom også Sandnes Ulfs Daniel Braut fri og banket til med venstrefoten og ballen føk i krysstanga og ut.

Flere mål ble det ikke og kampen endte 2-2 i Thomas Pereiras trenerdebut.

2 av Sandnes Ulfs nye spillere i Mads Thorsøe Bager og Isak Hjorteseth fikk sine debuter og imponerte og det samme må sies om samtlige Sandnes Ulf spillere denne regntunge torsdagskvelden. Innbytterne som kom inn fikk også vist seg fram og spilte med stor selvtillit.

Se bilder tatt av vår eminente klubbfotograf Nanco Hoogstad:

Thomas Pereira var tydelig spent på hvor laget stod før kampen (Foto: Nanco Hoogstad)
Noah Bertelsen imponerte på høyrebacken. Her i duell mot Vikings Zlakto Tripic. (Foto: Nanco Hoogstad)
Daniel Braut spilte hele kampen for Sandnes Ulf og var centimetere fra å bli matchvinner med et kanonskudd. (Foto: Nanco Hoogstad)
Daniel Arifagic imponerte stort i sitt innhopp og spilte gjennom Henrik Jensen på 2-1 målet. (Foto: Nanco Hoogstad)
"Hvis eg komme innpå og score ska eg ta salto" (Foto: Nanco Hoogstad)
Og det gjorde han.. (Foto: Nanco Hoogstad)
Daniel Braut i duell. Markus Aanesland var sprudlende og løpte sokkene av seg, men beholdt de på. (Foto: Nanco Hoogstad)
Espen Hammer Berger fant umiddelbart tonen med vår nye danske, Mads Thorsøe Bager (Foto: Nanco Hoogstad)
Marius Rabenorolahy fikk sine første minutter for A-laget og imponerte. (Foto: Nanco Hoogstad)
Spillerne feirer 2-1 målet til Salto-Jensen. (Foto: Nanco Hoogstad)

Øster Hus Arena, 1967 solgte billetter

Sjanser: 4–7

Mål: 0–1 Zlatko Tripic (1), 1–1 Erik Berland (17), 2–1 Henrik Jensen (68), 2–2 Kasper Sætherbø (77)

Dommer: Mischa Kellerhals, Orre IL

Gult kort: Mads Thorsøe Bager, Sandnes Ulf

Sandnes Ulf (4–3–3): Sander Lønning (Erlend Jacobsen fra 46) – Noah Bertelsen (Atif Rehman fra 81), Espen Hammer Berger (Seco Sani fra 46), Mads Thorsøe Bager (Erik Kringstad fra 46), Erik Berland (Marius Mellemstrand Rabenorolahy fra 81) – Gullbrandur Øregaard, Daniel Braut, Isak Tomar Hjorteseth – Markus Aanesland (Daniel Arifagic fra 46), Tommy Høiland (Henrik Jensen fra 46), Bård Brandeggen (Artan Memedov fra 70).

Viking (4–3–3): Patrik Gunnarsson (Arild Østbø fra 46) – Viljar Vevatne (Vetle Auklend fra 46), Djibril Diop (Kristoffer Forgaard Paulsen fra 74), Sondre Langås (Jone Berg fra 74), Jost Urbancic (Ola Visted fra 62) – Sondre Auklend (Yann-Erik de Lanlay fra 62), Joe Bell (Kasper Sætherbø fra 62), Harald Nilsen Tangen (Felix Taraldset fra 62) – Simen Kvia-Egeskog (Tobias Moi fra 87), Lars-Jørgen Salvesen (Jesper Fiksdal fra 74), Zlatko Tripic (Edvin Austbø fra 46).