- Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne! Støtt Lions Tulipanaksjon 27. april.

Lions Club er en av våre humanitære samarbeidspartnere. Lørdag 27. april trenger de DIN støtte under årets Tulipanaksjon. Les mer om hvordan du kan bidra her!

Annonse:

Slik kan du støtte Tulipanaksjonen!

Lions Club selger tulipan-buketter til 150 kroner per stk., alternativt en Tulipanvase sammen med 3 buketter til 700 kroner totalt. De kjører bestillingene ut til oppgitt adresse og faktura/bankgiro følger med. 

Ring Kjell Huseby på 90122109 raskest mulig bestilling og helst før torsdag 25.04.2024! 

mail: [email protected] 

Om Lions: 

Lions Club i Sandnes er en av klubbens humanitære samarbeidspartnere. Klubben har blitt kurset i Mitt Valg og A-lagsspillerne besøker skoler i kommunen og møter sjetteklassene. Her gir de elevene innsikt i innholdet av Mitt Valg og viktige temaer som vennskap, respekt, mobbing, og inkludering. 

På denne måten gir klubben noe tilbake til samfunnet og inspirerer elevene til å bli interessert i fotball og får innsikt i hvor viktig samholdet i klassen og på fotballbanen er.

Som Lions sitt motto: Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne! 

For å finansiere utviklingen og kursingen av programmene har Lions en årlig aksjon. Klubben og Lions Club håper mange i og rundt klubben ønsker å bidra til årets Tulipanaksjon. 

Dette er MITT VALG:

MITT VALG er et kompetansebyggende program i sosial og emosjonell læring, psykisk helse, kritisk tenkning og faglig utvikling. Trygghet er en viktig verdi i MITT VALG som vi vektlegger for deltakere på våre kurs og i MITT VALG-arbeidet med elevene i klasserommet.

MITT VALG - programmet er oppdatert i henhold til ny læreplan, med spesielt vekt på folkehelse og livsmestring. Bruk av MITT VALG, systematisk og over tid, styrker barns sosiale og emosjonelle kompetanse.  

Med MITT VALG øver elevene på å bygge vennskap, håndtere tanker og følelser, sette grenser for seg selv og respektere andres grenser og å etablere gode levevaner i trygge omgivelser. Det gir økt livsmestring og en god psykisk helse!

Lions.jpg
MITT Valg på ryggen! (Kjell Huseby t.v, spiller Artan Memedov i midten og Ingvar Waage t.h)

#JobbaJobbaJobba 
 

Annonse fra Obos-ligaen: