- Det er på tide med seier mot Åsane

Tom Rune Espedal vil bryte barriere i kveld.

Annonse:
Årets sesong utspiller seg akkurat som vi forventet. Det er tette oppgjør og harde basketak hver serierunde. Vi ligger i en tetgruppe som skiller seg litt ut, men hvor det er tett om poengene.

Hver eneste serierunde kan gi endringer i tetbildet. Det er viktig at vi ikke lar oss stresse i en slik situasjon - det gjelder også dere på tribunen. Det er fortsatt 12 kamper og 36 poeng å spille om!

Spillere og klubb vil vinne hver eneste kamp, men hver eneste kamp lever sitt liv med marginer og resultater.

Kjøp billett til Åsane-kampen online her

Viktig egenskap utover høsten

Vi kommer fra en spennende 3-3-forestilling på Jessheim stadion. Vi tok tidlig ledelsen, og hadde mange muligheter til å punktere kampen. Dessverre klarte vi ikke det, og Ull/Kisa kom tilbake. 

Vi sitter igjen med 1 poeng - burde hatt 3. Vi må ta med oss evnen til å komme tilbake etter at noen skaper trykk på oss, og at vi scorer sent i kampene. Det blir viktig utover høsten.

Åsane - vi vil ha seier mot dem nå!

Dagens motstander er Åsane med Mons Ivar Mjelde i spissen. Det er et lag vi kjenner veldig godt, og det er nå på tide med en seier mot dem. De ligger på en 12. plass på tabellen, og kjemper om en kvalifiseringsplass i årets OBOS-liga. Spillere å se opp for: Erik Huseklepp og Geir André Herrem.

Hva skjer i overgangsvinduet?

Ellers er det full aktivitet i klubben. Barne- og ungdomsavdelingen har hatt lag i Dana Cup og flere lag har vært på aktivitet i sommer.

For A-laget er vi midt i overgangsvinduet, hvor nye spillere siden sist er Roger Ekeland. En ung spiss som kommer fra en god sesong i Stord Fotball. Vi håper og tror vi ser mye til ham i tiden som kommer.

Hva som skjer videre i overgangsvinduet er vanskelig å si. Vi er veldig fornøyd med den spillergruppen vi har nå, men de som følger fotballen vet at alt kan skje i disse hektiske dager.

Sportslig hilsen

Tom Rune Espedal, daglig leder

Annonse fra Obos-ligaen: