Endelig kampdag igjen på Øster Hus Arena!

Landslagspausen er over og endelig er OBOS-ligaen i gang igjen. De lyseblå kommer fra to strake borteseirer mot Skeid og Sogndal som ga selvtillit og vi ligger godt posisjonert på fjerde plass på tabellen.

Annonse:

Våre gjester KFUM Oslo, populært kalt «KÅFFA» er også i form og har tatt tre strake seirer i OBOS-ligaen hvor siste kamp endte med 3-0 hjemme mot Skeid.

Selv om det skiller 431 kilometer mellom klubbene, er vi tabellnaboer da Sandnes Ulf innehar fjerdeplassen og KFUM ligger på femte plass med 17 poeng, ett poeng mindre enn de lyseblå.

Fjorårets to oppgjør mellom lagene endte begge i poengdeling og 1-1. I august reddet Bringaker et poeng på tampen av kampen, mens i fjorårets siste hjemmekamp sørget Ekeland 1-0 til pause før «KÅFFA» utlignet tidlig i 2. omgang.

Dørene åpner klokken 17.00 og kampstart er klokken 18.00. Rykende varm pizza fra Bankers Pizza får du kjøpt i alle tre kioskene, og supportereffekter som årets nye hjemmedrakt finner du i supporterkiosken.  

Det blir fotballdart, minifotballbane og ansiktsmaling i timen før avspark og dersom du har gullkort, er Den Gule Plass åpen fra kl. 17.00 med inngang fra Kiwi-tribunen.

Tar vi vår 3. strake seier? Bli med på oppturen og kjøp billetter her

Voksne, kr. 150,-
Honnør/student, kr. 100,-
Barn, kr. 50,-

Dagens kampsponsor er Dataplan


Hvem er «KÅFFA»?

KFUM-kameratene Oslo ble stiftet av John Larsen 1. januar 1939. Klubben har i dag sin tilhørighet på Ekebergsletta i Oslo.

Idrettslaget er del av Oslo KFUM og har et dobbelt medlemsskap – til idretten (Norges idrettsforbund og Norges Fotballforbund) og til den verdensomspennende organisasjonen YMCA/YMCA gjennom Norges KFUK-KFUM.

Gjennom historien har ulike idretter preget KFUM-kameratene. Innledningsvis var friidrett den mest markante idretten, og også volleyball hadde sin storhetstid i klubben.

KFUM-kameratene, eller «Kåffa» som vi ofte kalles, er i dag først og fremst en fotballklubb, men med en liten friidrettsgruppe i tillegg. Vi har omtrent 1400 medlemmer, hvorav ca. 1250 er fotballspillere på et av våre nesten 100 lag!

KFUM holdt lenge til i Oslo sentrum. Flytting av aktiviteten til Ekeberg mot slutten av 1960-tallet markerte starten på det barne- og ungdomsfotballarbeidet som klubben først og fremst er kjent for i dag.

Vi ser frem til et spennende oppgjør hvor det også blir et hyggelig gjensyn med tidligere Sandnes Ulf-spiller Johannes Hummelvoll-Nunez.

#jobbajobbajobba

Annonse fra Obos-ligaen: