«Engelsk» kampprogram for G19/rekrutt og én uke til OBOS-liga kamp hjemme mot KFUM

Denne uken blir det tre hjemmekamper på Øster Hus Arena med henholdsvis én kamp for Sandnes Ulf 2 og to for G19-laget. (Foto: Nanco Hoogstad).

A-laget:
Det ble 2-1 seier i treningskampen mot Viking lørdag etter mål av Tommy Høiland og Horenus Tadesse.

En fin gjennomkjøring spilt over 2 x 30 minutt drøye uken før alvoret starter opp igjen med OBOS-liga kamp hjemme mot KFUM Oslo mandag 20. juni kl. 18.00 på Øster Hus Arena.

Sandnes Ulf 2:
På tross av et flott mål av Jonas Aune ble det ikke poeng borte mot Bjarg på lørdag.

Aune ga de lyseblå ledelsen i 1. omgang, men Bjarg snudde kampen og vinnermålet kom 1 minutt før slutt.

Surt tap, men søndag kan vi må revansje når Branns nest beste kommer på besøk.

Søndag                Brann 2    15.00     Øster Hus Arena

Sandnes Ulf G-19:
Etter søndagens 2-1 seier over Vardeneset på bortebane topper våre talentfulle juniorer fortsatt tabellen med to kamper mindre spilt:

De lyseblås mål kom etter et selvmål fra en Vardeneset spiller, og et lekkert frispark fra 20 meter signert Harald Kristensen (bildet)

Denne uken vil mange spillere bli involvert i 3 kamper på 4 dager!