Enorm interesse for treningskampen mot Viking. Godt over 1000 solgte billetter!

Med 2 uker igjen til treningskampen mot Viking er det allerede solgt godt over 1000 billetter.

Annonse:

Fredag 27. januar kl. 18.00 spilles årets første treningskamp mot Viking. At det 2 uker før kampen er solgt langt over 1000 billetter gleder både spillere, supportere og de ansatte i klubben.

- For folk i begge leirer blir dette mer enn en treningskamp! Dette er en kamp folk snakker om og det virker som om de fleste fotballinteresserte i regionen vil kjenne sin besøkelsetid og legge fredagskvelden til Øster Hus Arena for dette lokaloppgjøret, forteller Kommersiell leder Øystein Elvestad. 

Elvestad spår at interessen bare vil øke de neste ukene:

- Denne kampen har så mange elementer av spenning med spillere og trenere som møter gamleklubben sin, supportere fra begge lag som ønsker å støtte laget sitt i årets første treningskamp, og med flomlys, lysshow, og elektrisk stemning blir dette et skikkelig høydepunkt for alle fotballinteresserte. Vi har ikke gitt bort en eneste gratisbillett til kampen, så billettinntektene betyr også åpenbart mye for klubben i en tøff økonomisk tid, forteller han. 
 
 
Kjøp billett på forhånd!
 
Privatmarked og arrangementsansvarlig Cecilie Johannesen melder om uvanlig store køer på billettkontoret så tidlig i januar:

- Viking mobiliserer med ulike grupperinger som skal lage liv på stadion, og våre egne supportere kommer til å også mobilisere kraftig for å gi Bjarne og guttene en boost når kampen sparkes i gang, forteller Johannesen som samtidig oppfordrer både hjemme og bortesupportere til å skaffe seg billetter på forhånd:

- Det blir begrenset mulighet til å kjøpe i døren så vi anbefaler at alle kjøper sin billett på nett før kampstart, forteller hun. 

Billetter til kampen kan du kjøpe her:

Priser:

Voksen, honnør og student kr 100,-

Barn kr 50,- 

Bortesupporter voksen kr 100,-

Bortesupporter barn kr 50,- 

Alle sesongkortholdere kommer gratis inn på denne kampen.

Vil du sikre deg sesongkort for 2023? Les mer og bestill her:


#jobbajobbajobba
 

Annonse fra Obos-ligaen: