Erik Berland har signert proffkontrakt!

Bogafjell-gutten Erik Berland satt i dag navnetrekket sitt på sin aller første proffkontrakt ut 2024-sesongen med Sandnes Ulf. Signeringen av avtalen gjorde han i Jobba shopen onsdag.

Annonse:

- Det er utrolig kjekt og dette har lenge vært et mål for meg. Helt siden jeg var liten har jeg drømt om dette!

Berland var først i flere år med på Sandnes Talent, før han meldte overgang til Sandnes Ulf som 16 åring etter å ha spilt hele livet i moderklubben Bogafjell.

- Jeg har hatt en fin oppvekst i Bogafjell, og ønsker å takke klubben for den gode oppfølgingen i alle år. Det er mange trenere og lagledere som har betydd mye, men jeg ønsker spesielt å trekke frem Frank Eikeskog som har gjort en helt utrolig jobb med kullet vårt, sier han. 

Unggutten var med på treningsleiren i vinter og fikk også starte den første kampen og har etter den tid trent fast med A-laget og også debutert i OBOS-ligaen:

- Det var stas å få være med på treningsleiren og jeg setter pris på den tilliten jeg har fått og ønsker å vise at jeg kan ta nivået.

- OBOS-ligaen er et høyt nivå, men et nivå jeg har tro på at jeg skal klare å jobbe meg inn i med tiden, forteller Berland.

Navnene Berland og Sandnes Ulf sammen er kjent for mange og Erik har flere familiemedlemmer som har akslet den lyseblå trøyen:

- Jeg har hatt flere familiemedlemmer som har spilt her opp gjennom årene, blant annet far min som var kaptein, og i tillegg har farfar min også spilt her.

- Så det er ekstra gøy at jeg får denne muligheten og den ønsker jeg å gripe med begge hender, avslutter Berland før han setter seg i bilen for å delta som gjest sammen med flere andre Sandnes Ulf spillere på fotballskolen til Bogafjell.

Daglig leder Øystein Elvestad sier følgende om signeringen av Berland:

- Sammen med trenerteamet la vi en plan i starten av året om at Berland skulle bruke våren til å tilpasse seg A-laget i treningshverdagen. Hans tilstedeværelse, lojalitet og ønske om å utvikle seg har ikke gått ubemerket hen, og det er med stor glede at vi nå signerer kontrakt med Erik ut 2024-sesongen, sier Elvestad.

- Det er dette vi kaller hardt arbeid over tid og det er med stolthet vi kan tilby Berland hans første profesjonelle kontrakt. Vi ønsker også å takke Bogafjell med Arild Sværen og Arnt Ove Ivesdal i spissen for en smidig og god prosess!

Vi gratulerer Erik med proffkontrakt og ser frem til å følge utviklingen hans videre i lyseblått!

#Jobbajobbajobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: