Eserien: Haugeland mot gamleklubben

Sandnes Ulf fortsetter kjøret og holder seg godt i toppen av E-serien.

Annonse:

Det ble to tette oppgjør i andre runde av e-Serien. Sander Støle spilte første kamp som var mot Mjøndalen. Det ble mye press fra begge sider og det var lenge uklart hvem som skulle stikke av med seieren. Men Støle kjempet godt imot vår tidligere spiller Mathias Tollefsen og like før pause kunne «Sandy» juble for 1-0, som da også ble sluttresultatet. Jørgen Haugeland spilte returoppgjøret mot tidligere lagkamerater og fikset en trygg 2-1 seier med 1-0 i sin kamp. Runde 3 så ut i første oppgjør til å bli en lett seier for Haugeland, men så halte Tromsø seg innpå i den andre kampen. Det holdt heldigvis ikke for nordlendingene og vi fikset oss et godt resultat å ha med videre. I neste runde var det Lillestrøm som sto for tur. Men etter to gode resultater fra de forrige rundene, ble de som foreløpig ligger på topp akkurat litt for sterke for oss denne gang og tok med seg en 4-5 seier hjem. Ulf reiste seg deretter og kjørte over Raufoss i siste oppgjøret for dagen. «Me» la oss på en delt 2.plass likt med Jerv.

Det er tirsdag kveld, mørkt og kaldt ute, og E-sport spillerne våre har ikke helt i toppslag. Det ble en jevn dyst der Jerv med en tidlig scoring vant 1-0 første match. Men vi viste styrke og revansjerte med samme medisin mot storscoreren og «Norges beste» fra 2019 Arkan Resul. Et godkjent 1-1 resultat.

Det var duket for det 2. oppgjøret for dagen som var mot Stabæk. Lasse fikk på seg den lyseblå capsen og var klar for strid mot det mørkeblå laget fra Bærum. Han scoret det første målet på et vakkert angrep med en noe heldig retur. Da måtte selvfølgelig barten være med på feiringen. Lasse vant ballen lavt i banen og med en nydelig kontring samt. en fintesterk spiller ledet vi 2-0. «De blaa» ville også vise at de hadde «skill repertoaret» inne og banket ballen opp i krysset. Men det ble med det ene målet og da sto neste kamp for tur. Stabæk åpnet kampen med en lekker pasning og en chip over keeper.  «Joggi» gikk rett opp i strupen på Espen Fjærvoll AKA. fvoll. Og etter mange gunstige sjanser utlignet han helt i sluttminuttene. På overtid av overtid! For en prestasjon av Haugeland der han under keeper og setter ballen rolig i mål. Vi får med oss en knepen 3-2 seier mot de blå rivalene.

Siste slaget for dagen, forhåndsfavorittene Sandefjord. Har med seg en trygg 2.plass fra fjorårets sesong. Og dette fikk de vist, så til de grader. Sandnes Ulf sitt E-sport lag ble rett og slett grust av Anders Rasmussen og Magnus Kristianssen. Ikke så rart i og med at Magnus kanskje er en av Norges beste Fifa spillere. Rasmussen med sin 4-2-2 formasjon smadret en utslitt Lasse Nilsen 5-0 i første oppgjør. Fifa «Joggi» tok over i siste kamp og scoret 2 mål, men det holdt dessverre ikke for Ulf i dag. Vi legger oss på en 6.plass på tabellen bak Jerv.

Annonse fra Obos-ligaen: