Fantastisk julegave fra Sparebanken Vest

Året 2020 nærmer seg slutten og i dag fikk vi et særdeles hyggelig besøk på Øster Hus Arena.

Annonse:

Eirik Nebdal Haver fra Sparebanken Vest overrakte en pengegave på 225.000,- til Sandnes Ulf.
– Disse midlene kommer godt med etter det som har vært en utfordrende sesong. Vi setter utrolig stor pris på gaven, sier en takknemlig Øystein Elvestad.

Haver sier dette om hvorfor Sandnes Ulf fikk denne flotte gaven. – Sandnes Ulf søkte om midler fra vårt Korona-fond og vi vurderte søknaden på lik linje med alle andre søknader vi har fått. Klubben er en god representant for byen, de har stort nedslagsfelt og det er hyggelig for oss som bank å kunne bidra med en gave til Sandnes Ulf i det som har vært et spesielt og utfordrende år. Det er ekstra stas for meg å kunne overrekke gaven da jeg er født og oppvokst i Sandnes. Sandnes Ulf betyr mye for meg personlig, sier Haver.

Sparebanken Vest som er representert fra Florø i nord til Nærbø i sør, og har så langt i 2020 delt ut over 60 millioner kroner til lag og foreninger gjennom sitt Korona-fond.

Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad, sier dette om gaven fra banken. – Først og fremst takker og bukker vi for gaven. Vi var usikre på om vi ville få noe fra fondet da det er en stund siden vi søkte, så dette var en flott julegave og en svært hyggelig overraskelse. En god start på uken. Tusen takk til Sparebanken Vest og Eirik Nebdal Haver, smiler en fornøyd Elvestad.

Annonse fra Obos-ligaen: