Filip Delaveris (22) hentes på lån fra Brann

Filip Delaveris hentes på lån fra Brann ut sesongen. 22-åringen eies av Brann og har den siste tiden vært på utlån til svenske Jönköpings Södra IF i Superettan i Sverige. Delaveris er kampklar allerede til søndagens hjemmekamp mot Mjøndalen.

Annonse:

Delaveris debuterte allerede som 17-åring i Eliteserien for Odd i 2018, han ble senere solgt til nederlandske Vitesse i 2020. Etter et mislykket opphold Eredivisie gikk turen videre til Bergen og Brann hvor han senere har slitt med spilletid. Den driblesterke kanten har i år vært utlånt til svenske Jönköpings Södra IF som holder til Superettan i Sverige.

Den unge og driblesterke Delaveris trente med laget fredag på Øster Hus Arena og er kampklar til søndagens hjemmekamp mot Mjøndalen kl. 17.00.

Delaveris som vokste opp på Slemdal i Oslo, ser frem til å komme i gang:

- Jeg har fått et godt inntrykk av gjengen, det virker som en fin gjeng og jeg gleder meg til å komme i gang. 

På spørsmål om hvordan han vil beskrive seg selv som spiller svarer han:

- Jeg er god med begge bein, liker å drible og er veldig fremoverrettet. Liker å være kreativ og forsøke å skape sjanser, sier han. 

Daglig leder Øystein Elvestad er glad for å ha en ny spiller på plass og forteller at de har gjort nøye vurderinger i forkant av lånet.

– Det er en prosess som har vært den siste uka. Vi har hatt en god dialog med Erik Huseklepp i brann, samtidig har vi forhørt oss med hans tidligere trenere Jørgen Isnes (Strømsgodset) og Dag-Eilev Fagermo (klubbløs). Det er en spiller som trenger en ny start og som har et enormt stort potensial med masse X-faktor, sier en smørblid Elvestad

– Dette er en gunstig avtale for oss med tanke på den situasjonen vi står i. Nå har vi solgt Hiim og Ramsland, i tillegg mister vi Emilsen og Fredrik Torsteinbø er fortsatt skadet. Vi er relativt trygge på at han vil løfte laget og kan skape ting på egen hånd, sier Elvestad. 

Søndag jakter Sandnes Ulf sin fjerde strake seier mot Mjøndalen! 
Kampstart er kl. 17.00 og billetter til kampen kjøper du her!

Dørene og billettluken åpner kl. 16.00, mens Jobba shopen åpner kl. 15.00! 

Den Gule Plass er åpen for hjemmepublikum fra kl. 16.00, samt i pausen. (Inngang via trappen på Kiwi-tribunen) 

DSC02225.jpg
Foto: Hjerte for Sandnes

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: