Finner formen gradvis i Eserien

Sandnes Ulf er på vei til å finne toppformen. Gode resultater i kampdag 9.

Annonse:

Det er klargjort for kampdag 9 i Eserien. Lasse Nilsen er tilbake i stolen, med Sandnes Ulf drakta og starter forrykende. Han spiller ball rundt 16 meteren, ball inn i banen og setter returen på hodet. Han fortsetter den gode driven og får dunket inn 2-0 målet via stanga og inn. Tydelig form på denne mannen nå. Hvor har han vært de siste dagene? Leker seg igjennom med et fint pasningsspill og en skuddfinte som setter forsvarspilleren helt ut av spill. 3-0 etter bare 25 minutter spilt! Rett og slett helt herlig å se på Ulf i dag. Lasse fortsetter å angripe, noe som er lurt grunnet da blir det mål. 4-0 nå etter en viss heldig retur. Ham-Kam kommer seg opp i strupen på Sulf, etter noen galante finter og skudd i steget. Men dette gjør ingenting når det er fullstendig lekestue fra "Nilas". Han får ballen ut på sia og banker den opp i nettaket. Hamarkameratene prøver seg på en sen scoring, men det hjelper lite for i denne kampen var bare Nilsen helt enestående. 5-2 til nå.

Jørgen Haugeland spiller neste, men blir satt litt tilbake i mot-oppgjøret. HamKam deiser ballen opp i treverket og får satt inn returen. Heldigvis holder han på sammenlagt ledelsen, når han setter inn målet som gir han tilbake forspranget. Kampen er litt frem og tilbake, så det ender med 2-2 og 7-4 til Ulf sammenlagt.

Neste spillerunde er mot Vålerenga. Det skal vise seg å bli to tøffe matcher mot de som regjerer på topp. Chris Skogland spiller første kamp. Han får satt ballen i mål tidlig, men det blir annullert. En noe uoversiktlig situasjon for spillerne når angriperen går i bakken og linjedommer vinker med flagget. Men heldigvis for oss, blir det frispark imot dem i stedet. Så da går heller Chris i angrep og planter inn både 1, 2 og 3-0 etter nå 65 min. VIF prøver å komme seg litt inn i kampen igjen med 2 goaler, men er ikke nok til å vinne.

Lasse tar over for Chris i neste kamp. Den starter noe skjebnesvangert for når han ikke går i press. For da blir det baktungt og det er 3-3 til nå. Lasse Nilsen får satt inn utligningen i 2.kamp og enda ett mål etterpå. Mye stanging frem og tilbake ender med 2-2 i hovedkampen, men en sterk 4-5 seier til Sandnes Ulf.

De to avsluttende kampene for dagen er mot Odds Ballklubb. Det er mye retur mål denne dagen og flere skal det visst bli. Fredric for Odd får ballen heldig etter mye kluss rundt 5 meteren og setter inn scoringen etter retur fra keeper. "Joggi" hever seg og får utlignet til 1-1. Det er for store avstander i forsvarsspillet til Odd og det utnytter Jørgen godt. Odd kommer så med en praktfull kontring og det rakner nå. De leder med et mål og gjør vondt verre når det endrer med et dystert 2-4 tap i første oppgjør etter en sen scoring.

Heldigvis ordner Chris opp i neste dyst da han får satt inn 0-1 rett før pause, etter en fin dragning og mål. Henrik for Odd får nervene i høyspent. Chris er iskald og hamrer inn 0-2 og mer skal det bli. Han får utlignet og snudde sammenlagt resultatet til uavgjort 5-5, da han dessverre slapp inn et leit mål helt på tampen. Sandnes Ulf holder seg på samme plass som forrige serierunde, men de er på vei til å klatre opp på tabellen om det fortsetter slik.

Annonse fra Obos-ligaen: