Før kampen: Se søndagens bortekamp mot Raufoss i Lervig Lounge på Øster Hus Arena

Søndag kl. 15.00 spilles den første av tre kamper på 6 dager. De lyseblå møter Raufoss på bortebane og kampen kan du se i Lervig Lounge på Øster Hus Arena. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Vi går inn i en svært viktig sportslig periode med tre kamper på seks dager mot hhv. Raufoss (B) ,Hødd (B) onsdag 27. september og IK Start (H) lørdag 30. september. Les alt om opplegget rundt OBOS Fanzone+ og lørdagskampen mot IK Start her

A-laget har gjennomført en god treningsuke og søndag venter Raufoss på bortebane.

Raufoss ligger på 8. plass med 32 poeng, 3 poeng foran Sandnes Ulf på 11. plass.

Tabell OBOS 22 sep.png

Cleveland: - Klar til å krige!

På skadelisten er fortsatt Markus Aanesland (nærmer seg klar), Fredrik Torsteinbø og Artan Memedov. I tillegg er Jonas Aune ute med betennelse i en tå/negl, mens Matias Belli Moldskred soner karantere for gule kort. 

- Uken etter tap er alltid ekstra tøff. Spesielt etter måten vi taper mot KFUM på. Men jeg synes guttene har vært skikkelig på og treningsuken har vært veldig bra. Vi er klar for å krige oss til 3 poeng mot Raufoss på søndag, sier Cleveland bastant. 

- Vi må tørre

Cleveland er klar på hva oppskriften på en god prestasjon mot Raufoss er:

- Planen mot Raufoss er å være godt organisert defensivt. Vi må ha korte avstander i laget og være kompakte nok. I tillegg MÅ vi vinne "andreballskrigen".

- Offensivt må vi tørre å spille på våre styrker og være gjennombruddshissige og true motstander med flere løp samtidig. Her er balansen med å holde ballen i laget til rett tid utrolig viktig, fortsetter han. 

Nanco Hoogstad-9161653.jpg
Austbø scoret i debuten mot KFUM (Foto: Nanco Hoogstad)

- Edvin et friskt pust

Edvin Austbø som nylig kom på lån fra Viking presenterte seg på vakkert vis da han satte inn 1-0 målet mot KFUM forrige lørdag. Unggutten viste godt igjen i debuten sin i lyseblått:

- Edvin har vært et friskt pust i spillergruppen! Energisk, kjapp og frekk. En morsom spillertype for oss for publikum. Kjekt at han scoret mål allerede i debuten, og han kommer til å produsere flere målpoeng for oss fremover, sier Cleveland. 

Se Raufoss kampen i Lervig Lounge på Øster Hus Arena:

Søndagens bortekamp mot Raufoss kan du se i Lervig Lounge på Øster Hus Arena. 

Inngang A er åpen fra kl. 14.00 og kampstart er kl. 15.00. Lervig Lounge stenger rett etter kampslutt. Ta med lyseblå venner og se kampen sammen hos oss! Baren er åpen fra kl. 14.00!

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: