Fredag kan juniorlaget bli norgesmestere

Våre lovende juniorer kan faktisk klare prestasjonen å bli både norgesmestere og kretsmestere på 7 dager! Foto: Sandnesposten.

Annonse:

Forrige fredag ble Sandnes Ulf G-19 kretsmestere i øsende regnvær på Jørpeland. Kun 2 dager før nedsablet de Bogafjell med 6-1 før laget fra Strandalandet ble slått hele 7-0.

Det betyr at ingen lag kan ta de lyseblå igjen, selv med tre (!) kamper igjen å spille.

Kampens høydepunkt stod Sandved-gutten Artan Memedov for da han banket et frispark fra rundt 25 meter i krysstangen, ned på streken og i nettet. Samme mann scoret like godt to mål til før trener Sebastian Nilsen måtte bytte ham ut. 

De øvrige målene ble scoret av Sven Merkesdal, Michael Sunde, Jesper Barlaug og Adrian Stang Inn Holta.

Med kretsmesterseieren og stor selvtillit fra høstens kamper i både serie og NM er det en spent gjeng som torsdag setter seg på flyet til Oslo.
– Vi forventer en veldig tøff kamp mot et bunnsolid Molde lag. Dette blir nok en annerledes kamp enn de foregående rundene. Stemningen er i gruppa er bra, vi gleder oss selvsagt veldig til finalen. Vi forsøker å tenke minst mulig på utfallet av kampen og fokuserer på prestasjon og gjennomføring, forteller trener Sebastian Nilsen.

Hva betyr det for dere å bli kretsmestere?
– Alltid kjekt å bli kretsmestere, det har vært en viktig arena for de som ikke har fått så mye spilletid i 3.divisjon. Vi har levert flere gode prestasjoner og spesielt på bortebane har vi vært veldig solide med 11-1-0 og 39-5 i målforskjell, fortsetter han.

Sandnes Ulf reiser med hele stallen til Oslo for å spille NM-finalen mot Molde som går på Intility Arena fredag kl. 15.00

– Nå skal vi ha siste trening onsdag kl. 16.00 på Øster Hus Arena før vi reiser samtlige spillere i stallen med fly fra Sola til Oslo kl. 16.25. Så skal vi lade opp med å se A-lagets kvalifiseringskamp hvor vi rekker 1. omgang fra bussen og 2. omgang fra hotellet, sier Nilsen.
– Det er utrolig kjekt at mange skal reise bort for å se oss og vi håper Sandnes folk som bor i Oslo benytter muligheten til å heie frem laget til et historisk NM gull, avslutter Nilsen før han diskuterer taktikk sammen med Markus Tveit, Philip Refsland og Aleksander Midtsian i kontorfelleskapet.

Hva som ble diskutert kan vi ikke avsløre med frykt for at Molde leser denne artikkelen.

Laget skal bo på Thon Hotel Oslofjord i Sandviken og etter en god frokost kl. 08.30 på hotellet fredag morgen, lader spillerne opp til kampstart mot Molde på Intility Arena kl. 15.00

Vi minner om at du kan se kampen LIVE på Sandnesposten sine nettsider. Direktelink til kampen finner du her.

 

Slik var veien til NM finalen for de lyseblå:

Staal Jørpeland – Sandnes Ulf 1-6
Vidar – Sandnes Ulf 0-2
Sandnes Ulf – Sola 2-0
Sandnes Ulf – Viking 6-4
Lillestrøm - Sandnes Ulf 2-3
Sandnes Ulf – Strømsgodset 2-0


Disse reiser til Oslo:

Trenere/ledere:
Aleksander Midtsian 
Philip Dallaire Refsland 
Sebastian Nilsen 

Spillere:
Jesper Meisland 
Sven Merkesdal 
Jonas Aune 
Even Berg  
Tord Flolid  
Mirkan Bugurcu 
Erik Berland 
Christer Salvesen 
Endre Osenbroch 
Daniel Braut 
Artan Memedov 
Johannes Gruner 
Adam Dalene 
Øyvind Torp 
Jesper Barlaug 
Erling Kristensen 
Harald Kristensen 
Michael Sunde 
Mattias Randeberg 
Sebastian Rettore 
Nicolai Gjertsen 

Gjester bankett:
Tom Rune Espedal
Bjarne Berntsen
Terje Hopen

+ tilreisende foreldre/venner

På vegne av hele klubben ønsker vi lykke til i finalen! Dere har allerede gjort oss stolte. #Jobbajobbajobba

Annonse fra Obos-ligaen: