G16 med solid seier over Viking

Lørdag ettermiddag var det duket for toppoppgjør i G16 Elite mellom Sandnes Ulf Toppfotball og Viking på Øster Hus Arena. Begge lagene var ubeseiret i serien før kampen, og dermed sto nesten «alt på spill» i divisjonen.

Det ble en jevn affære der Sandnes Ulf til slutt vant 2–0. Begge målene ble scoret av midtstopper Nicolai Gjertsen. De lyseblå hadde store sjanser i tillegg til målene, men det skal også nevnes at det var Viking som kanskje hadde mest ballinnehav, uten at det betyr noe for sluttresultatet.

Hjemmelager måtte også spille seks minutter med ni spillere. Gult kort medfører nemlig fem minutter på sidelinjen, og Sandnes Ulf fikk to gule med ett minutts mellomrom. Heldigvis klarte de å ro også denne perioden i land.

I forkant av sesongens siste kamp har de lyseblå 35 plussmål (36–1) mot de Vikings 16 plussmål. Sandnes Ulf Toppfotball spiller borte mot Madla 1. november. Viking skal ut mot Sola. Dersom alt er «ved normalen», kan Sandnes Ulf kalle seg for kretsmestre etter de oppgjørene er ferdigspilt.

Sandnes Ulf startet med følgende lag: Magnus Rugland Ree – Torger Brueland, Nicolai Gjertsen, Adam Dalene – Mirkan Bugurcu, Runar Engebretsen, Otto Bratland, Erik Berland, Sebastian Rettore – Mosa Sultan, Philip Thulin Kampfjord.

Disse ble også benyttet i løpet av kampen: Aune Klingsheim, Christer Salvesen, Håvard Larsson, Daniel Braut, Ajdin Adzemovic og Noa Landmark